Επιχείρηση ανασύνταξης στη δημοτική Αρχή – Οι αλλαγές στους Αντιδημάρχους

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μετά από την εκλογή του Νίκου Φωλίνα στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος θα ανακοινώσει τις διορθωτικές αλλαγές που θα κάνει στις Αντιδημαρχίες.

Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τη θέση του κ. Φωλίνα θα πάρει ο Γιώργος Θώμος, ο οποίος θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.

Ο Γιώργος Παπανικολάου θα αναλάβει στη θέση του κ. Θώμου τα χαρτοφυλάκια του Αθλητισμού, της Παιδείας και της Κοινωνικής Μέριμνας, ενώ θα παραμείνει υπεύθυνος και της Περιφέρειας Τομέα Β’, για τις Δημοτικές Ενότητες Ασπροποτάμου, Καστανέας, Μαλακασίου, Κλεινοβού και Χασίων.

Το χαρτοφυλάκιο του Πολιτισμού, το οποίο ανήκε και αυτό στον κ. Θώμο, θα το αναλάβει ο Δημήτρης Λύπας μαζί με αυτά που έχει ήδη, του Τουρισμού, των Δημοσίων Σχέσεων και της Ενημέρωσης.

Αναλυτικά οι νέες αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων από τη Δευτέρα θα είναι οι εξής:

• Γιώργος Θώμος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων
• Γιώργος Παπανικολάου, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, καθώς και Περιφέρειας Τομέα Β’
• Δημήτρης Λύπας, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης.

Χωρίς αλλαγές

Χωρίς καμία αλλαγή στα χαρτοφυλάκια τους παραμένουν οι εξής τέσσερις Αντιδήμαρχοι:

• Δημήτρης Κόττης, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης
• Στέφανος Θεοχάρης, Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Α’ (υπεύθυνος για τις Δημ. Ενότητες Καλαμπάκας -πλην της Κοινότητας Καλαμπάκας-, Τυμφαίων και Βασιλικής, καθώς και αρμόδιος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων)
• Βασίλης Τσίκαρης, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος
• Αντώνης Τούλας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Οι εναπομείναντες

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου, που δεν έχουν ακόμη οριστεί σε κάποιο αξίωμα είναι οι εξής τέσσερις: Νικόλαος Μπαντανίκας (της εκλογικής περιφέρειας Κλεινοβού), Χρήστος Μαλακασιώτης (της Ε.Π. Μαλακασίου), Βασίλης Κερασοβίτης (της Ε.Π. Τυμφαίων) και Γιώργος Αρσενίου (της Ε.Π. Καλαμπάκας).

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Νικόλαος Μπαντανίκας θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β’, ενώ για τους υπόλοιπους δεν έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ