Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ των “Μετεώρων”: Δύο σύμβουλοι δεν υπέγραψαν τη διαγραφή Παπαχρήστου

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Μετέωρα» επιβεβαιώθηκε πλήρως, καθώς πριν από λίγο επιδόθηκε στον Σωτήρη Παπαχρήστο η απόφαση της Δημοτικής Ομάδας «Νέο Ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος» για τη διαγραφή του.

Όπως έγραψε η εφημερίδα μας, οι μόνοι που δεν συνυπογράφουν τη διαγραφή του κ. Παπαχρήστου είναι οι Αντώνης Τούλας και Στέφανος Θεοχάρης, ενώ ο Χρήστος Μαλακασιώτης διαμένει στον Βόλο και απουσίαζε, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι προφορικά είπε ότι τάσσεται υπέρ της πρότασης του Δημάρχου. Από την ψηφοφορία απουσίαζε και ο κ. Παπαχρήστος. Έτσι, επετεύχθη η απαιτούμενη πλειοψηφία των 2/3 (9 “ναι”).

Την Κυριακή 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να εκλέξει τον νέο Πρόεδρο, για τον οποίο ο Θεόδωρος Αλέκος δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο νέος Πρόεδρος θα έχει θητεία μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, οπότε και θα γίνει η διαδικασία για την εκλογή του επόμενου Προεδρείου με θητεία έως το τέλος της δημοτικής περιόδου, χωρίς να αποκλείεται η επανεκλογή του.

Πάντως, δεν αποκλείεται να προταθεί και να εκλεγεί Πρόεδρος κάποιος Αντιδήμαρχος, οπότε κάτι τέτοιο θα σηματοδοτήσει περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ