Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Τηλεδιάσκεψη της Λέσχης Ανάγνωσης, των Φυλακών Τρικάλων με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης του 2ου Σ.Δ.Ε Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων. Καλεσμένος στη συνάντηση ήταν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη νέα του αγάπη τη συγγραφή και τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από τα βιβλία του.
Τα μέλη έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για το πρόσωπο του κ. Σακελλαρόπουλου, λόγω της επιτυχημένης πορείας του όχι μόνο στη δημοσιογραφία αλλά και στη συγγραφή. Εξέφρασαν απόψεις και συναισθήματα σχετικά με το έντονο και επίκαιρο βιβλίο του “Η πυραμίδα της ορ-γής”, στο οποίο ο συγγραφέας αναφέρεται στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση, την καταπά-τηση αξιών και συνειδήσεων στο βωμό του χρήματος, την απόδοση δικαιοσύνης, αλλά και στην ελπίδα που δεν πρέπει ποτέ να χάνεται. Ο κ. Σακελλαρόπουλος επέμενε σε μια φράση, την οποία ο ίδιος ακολουθεί και θέλησε να μοιραστεί με τους συμμετέχοντες:
«Χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του…» «…να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μέχρι να έρθει αυτό το κάτι που θα γλυκάνει τη ψυχή μας»
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σακελλαρόπουλο που αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας, καθώς και τις εκδόσεις Ψυχογιός για την ευγενική δωρεά αντιτύπων προς τη Λέσχη Ανάγνωσης.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ