Πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις του Δήμου Μετεώρων για ένταξη στη δράση «Σε αναμονή»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη που είναι περισσότερο από αδιαμφισβήτητη για την εποχή μας, αποτέλεσε τη βασική ιδέα για την δημιουργία της δράσης «Σε αναμονή/On Hold», η οποία βασίζει το μοντέλο λειτουργίας της, στη μεγιστοποίηση της συμβολής των πολιτών και στην παροχή βοήθειας σε οικονομικά ασθενέστερες ομάδες μέσα από τις τέχνες (θέατρο, μουσική ,κινηματογράφος κ.ά.) αλλά και μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που έχει δημιουργήσει ανά την Ελλάδα.

Οι πολίτες μπορούν μέσα από την προπληρωμή προϊόντων/υπηρεσιών σε συνεργαζόμενες με τον φορέα επιχειρήσεις, να υποστηρίξουν ανέργους/απόρους συνανθρώπους τους.

Πληρώνοντας ένα καφέ, ένα ψωμί, ένα γάλα, λίγο κρέας, φρούτα και κάθε λογής προϊόντα ή υπηρεσίες για κάποιον συνάνθρωπό μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει, βοηθάμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κόβει και κρατά σε ένα ξεχωριστό κουτί την απόδειξη του προϊόντος σε αναμονή που έχει εισπράξει και την δίνει σε όποιον του ζητήσει το προϊόν σε αναμονή.

Προσκαλούμε τις επιχειρήσεις του Δήμου Μετεώρων να συμβάλλουν στη δημιουργία αλυσίδας αγάπης και στον Δήμο μας για τους κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας και να ενταχθούν στη δράση «Σε αναμονή».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού www.onhold.gr και στην επίσημη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/seanamoni, όπως και να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΠΥΘΑΓΟΡΑ (ΙΣΟΓΕΙΟ)
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ 09:00 – 13:00
Τηλ: 2432078661

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ