Πυροσβεστικό όχημα θα αποκτήσει η Βασιλική

Με ενέργειες του Συλλόγου "Φίλοι του Δάσους Βασιλικής" το δάσος της Βασιλικής αποκτά ακόμη έναν σύμμαχο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο δάσος της Βασιλικής απέκτησε ο Σύλλογος “Φίλοι του Δάσους Βασιοικής”.

Φυσικά, όπως αναφέρουν, χρειάζονται να γίνουν ορισμένες επισκευές και βέβαια να υπάρχει και ο απαραίτητος εξοπλισμός, προκειμένου το όχημα να είναι σε πλήρη χρήση.

Όμως, αυτό δεν μπορούσαν να το καταφέρουν μόνοι τους, και για αυτό έχουν ζητήσει την βοήθεια του κόσμου, τον οποίο για ακόμη μια φορά θα ήθελαν ως σύλλογος να τον ευχαριστήσουν για την οποιαδήποτε βοήθεια θα τους παρέχει.

Τέλος, ο Σϋλλογος ευχαρισστεί τους ανθρώπους που βοήθησαν να αποκτήσουν το πυροσβεστικό όχημα μέσω της δωρεάς τους και αυτοί είναι οι: Αλκιβιάδης Πανάγος, Χρήστος Πανάγος και Δέσποινα Μπαρτσιόκα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί συγχωριανοί/ες εκ μέρους του συλλόγου “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ” θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός λίγων ημερών θα έχουμε στην διάθεσή μας πυροσβεστικό όχημα το οποίο είναι δωρεά από τους Αλκιβιάδης Πανάγος, Χρήστος Πανάγος και Δέσποινα Μπαρτσιόκα. Αλλά δυστυχώς χρειάζονται να γίνουν ορισμένες εργασίες.

Για αυτό το λόγο, θα θέλαμε την βοήθειά σας, προκειμένου να έχουμε ένα λειτουργικό όχημα και τον απαραίτητο εξοπλισμό, με τον οποίο θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις τυχόν πυρκαγιές.

Οπότε, όσοι έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στο μαγαζί του Καραγιάννη Αλέξανδρου και να καταβάλουν ένα χρηματικό ποσό τις αρέσκειάς τους.

Τέλος, εκ μέρους του συλλόγου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους για τη δωρεά τους και επίσης σας ευχαριστήσουμε όλους για την οποιαδήποτε βοήθεια που θα μας παρέχετε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ