Επιτέλους “πράσινο φως” για την αγορά ασθενοφόρου με τη δωρεά της Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ενέκρινε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίασή του το πρακτικό της επιτροπής που συστήθηκε από το Παράρτημα ΕΚΑΒ Λάρισας για την προμήθεια ενός ασθενοφόρου με διάθεση της χρηματικής δωρεάς Ι.Μονής Βαρλαάμ και την προμήθεια ενός ασθενοφόρου οχήματος τύπου “Β”’ Diesel 4Χ4 εργοστασίου κατασκευής PEUGEOT BOXER 35 και διασκευασμένου από τον οίκο AUTORIBEIRO από την εταιρεία «AIGLON ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ» αντί τιμήματος 56.212,00€ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ 24% και συνολικού ποσού 69.702,88 €, σύμφωνα με την εισήγηση της υπηρεσίας.

Θυμίζουμε ότι στο θέμα της δωρεάς του ποσού των 70.000 ευρώ της Μονής Βαρλαάμ Μετέωρων για την αγορά ενός καινούργιου ασθενοφόρου, που εκκρεμεί εδώ και μία δεκαετία, είχε προκύψει τελευταία μία ακόμη εμπλοκή, καθώς στον προηγούμενο διαγωνισμό δεν είχαν δοθεί ανάλογες του ποσού της δωρεάς προσφορές αλλά μεγαλύτερες.

Ο διαγωνισμός επαναλήφθηκε και επιτέλους άναψε το “πράσινο φως” για την απόκτηση του ασθενοφόρου, που προορίζεται για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ