Συνεδριάζει τη Δευτέρα (5/4) η Οικονομική Επιτροπή του Δ. Μετεώρων – Τα θέματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου θα πραγματοποιιηθεί η 7η/2021 δια τηλεδιάσκεψης, μέσω Cisco, τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων στις 13:00 και με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1.-Έγκριση πρακτικού Ι και ΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων»

2.-Έγκριση πρακτικού Ι και ΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Κλεινοβού του Δήμου Μετεώρων».

3.-Έγκριση πρακτικού Ι και ΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Μαλακασίου»

4.-Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Άρδευση Αμπελίων Κοινότητας Βασιλικής Δήμου Μετεώρων».

5.-Έγκριση απολογισμού 2020 της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μετεώρων.

6.-Έγκριση απολογισμού 2020 της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μετεώρων.

7.-Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών μέχρι δύο μηνών.

8.-Άσκηση ή μη του ένδικου μέσου της έφεσης κατά της υπ’ αριθμ. Α544/2020 απόφασης του 2ου Τμήματος του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρικάλων.

9.-Άσκηση ή μη του ένδικου μέσου της έφεσης κατά της υπ’ αριθμ. Α545/2020 απόφασης του 2ου Τμήματος του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρικάλων.

10.-Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθμ.: 26.023/03-02-2021 σύμβασης παραχώρησης-εκμίσθωσης δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης –εμπορίας πόσιμου ύδατος της πηγής «Γκούρα» της Κοινότητας Αμαράντου με την προσθήκη του Κωδικού ΕΜΣΥ.

11.-Ορισμός Πληρεξουσίου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μετεώρων κατά τη συζήτηση αγωγής ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων.

12.-Έγκριση ορισμού δικηγόρου, για την υπόθεση «Κωνστάντιος Σχολή – Μουσική Σχολή» δυνάμει του υπ’ αριθμ. 12.808/01-04-2019 συμβολαίου ανταλλαγής «Μουσικού Εκπαιδευτηρίου Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων και Κωνσταντίου Σχολής Δήμου Μετεώρων».

13.-Αποδοχή έκτακτης επιχορήγησης προς κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του covid-19.

14.-Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ