Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες στο δίκτυο φυσικού αερίου στην οδό Πίνδου στην Καλαμπάκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων αποφάσισε την επιβολή των κάτωθι κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23/03/2021 και κατά τις ώρες 07:30΄ έως 15:30΄ των ημερών αυτών:

Α) Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πίνδου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Δημουλά και Μετεώρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα, θα πραγματοποιείται μέσω εκτροπής τους στη συμβολή της οδού Πίνδου με την οδό Δημουλά, ακολούθως αριστερή κατεύθυνση, μέσω των οδών Δημακοπούλου-Κρήτης-Θάσου, και έξοδο εκ νέου στην οδό Πίνδου.

– Μετά το πέρας των εργασιών ανά ημέρα, στην οδό Πίνδου και συγκεκριμένα στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα το εν λόγω τμήμα της οδού θα αποδίδεται κανονικά στην κυκλοφορία.

Β) Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Σιδηροδρόμου και ειδικότερα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Πίνδου.

– Επιπλέον, σε σημεία όπου απαιτείται η κυκλοφορία θα διεξάγεται και από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ