Παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς οι Βασιλικώτες – Ευχαριστήριο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Βασιλικής και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Βασιλικής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που συλλέχθηκαν διαμοιράστηκαν στα χωριά του δήμου Μετεώρων : Λογγά, Φλαμπουρέσι και Μαυρέλι, καθώς επίσης και στα χωριά του δήμου Φαρκαδόνας : Ζάρκο, Γριζάνο,και Παναγίτσα.

Η ανταπόκρισή σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας πως σε μια εποχή που επικρατεί ο εγωκεντρισμός και η αδιαφορία, η συνεισφορά προς το συνάνθρωπο είναι δείγμα κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας.

Οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Σωτήριο Χαρίση-Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων, στον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπάρδα Κωνσταντίνο, τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Βασιλικής κ. Δημουλά Αικατερίνη, στη διευθύντρια του νηπιαγωγείου Βασιλικής κ. Παπία Γεωργία, τον Εξωραϊστικό Μορφωτικό Όμιλο Βασιλικής .Επίσης, ευχαριστούμε για τη συνδρομή τους τις τοπικές επιχειρήσεις των: Αδάμου Ευαγγελία, Ζιάκα Γεωργίου, Νικολάου και Αποστόλου Παναγιωτόπουλου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Βασιλικής και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Βασιλικής

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ