Τον ανατολικό δρόμο των Μετεώρων καθάρισε η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων

Μία δράση με υψηλό δείκτη ευαισθησίας προς το περιβάλλον πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Μετεώρων.

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μία δράση με υψηλό δείκτη ευαισθησίας προς το περιβάλλον πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, η Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων σε συνεργασία με τον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Μετεώρων από τον οποίο συμμετείχαν και τρεις εργαζόμενες.

Μέλη και εθελοντές συγκεντρώθηκαν στις 11:30 στον Ανατολικό δρόμο των Μετεώρων και προέβησαν σε αποκομιδή σκουπιδιών επί του δρόμου συνολικής διαδρομής πέντε χιλιομέτρων. Οι εθελοντές χωρίστηκαν σε γκρουπ για να είναι πιο εύκολος και αποτελεσματικός ο καθαρισμός του δρόμου.

Όπως αναφέραμε η συγκεκριμένη δράση ήταν σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων γι’ αυτό το λόγο παρών ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαρισμού του Δήμου κ. Βασίλης Τσίκαρης ενώ εκ μέρους του προσωρινού Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων οι κύριοι Κουρούπας Ιωάννης, Νικολογιάννης Σπύρος και Αλεξίου Σωτήριος ευχαρίστησαν τα μέλη και τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση.

Επίσης πρέπει να επισημάνουμε πως για δραστηριότητες ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας, η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων με έδρα την πόλη της Καλαμπάκας είναι σε επαφή με το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), φορέα με τον οποίο συνεργάζεται και ο Δήμος Μετεώρων, για να διερευνήσουν τις δυνατότητες εκμετάλλευσης των απορριμμάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ