Συνεδριάζει εκτάκτως μέσω τηλεδιάσκεψης στις 26/2 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 1.00 μ.μ. συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων δια τηλεδιάσκεψης, μέσω Cisco Webex, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1.Υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020» ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 3 «Προστασία του περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

2.Έγκριση Τεχνικής Μελέτης & Τευχών Δημοπράτησης του έργου «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων».

3.Υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020» ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 3 «Προστασία του περιβάλλοντος –Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

4.Έγκριση Τεχνικής Μελέτης & Τευχών Δημοπράτησης του έργου «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων».

5.Απόφαση περί μη διακοπής και μη αλλαγής χρήσης λειτουργία του κτηρίου ή σε περίπτωση αλλαγής να αφορά σε δραστηριότητα η οποία δύναται να θεωρηθεί ότι δεν ενέχει στοιχεία κρατικής ενίσχυσης, τουλάχιστον έως την απόσβεση των προτεινόμενων για χρηματοδότηση παρεμβάσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ