Δελτίο τύπου της Εταιρείας “Εμφιαλώσεις Αμαράντου μονοπρόσωπη ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την Τετάρτη 03.02.2021 η εταιρεία μας υπέγραψε με τον Δήμο Μετεώρων σύμβαση παραχώρησης – εκμίσθωσης δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης – εμπορίας πόσιμου ύδατος από την κοινοτική πηγή «Γκούρα» της Τ.Κ. Αμαράντου του Δήμου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε και δημοσίως από το βήμα αυτό τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμο και προσωπικά τον Δήμαρχο, κ. Θ. Αλέκο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη του στο όραμά μας και στην επένδυση αυτή, συνολικού ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Η επένδυση θα προχωρήσει αμέσως και δυναμικά, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιοχής και αναδεικνύοντας και διεθνώς, μέσα από τις εξαγωγές της εταιρείας μας, τον φυσικό της πλούτο.

Αμέσως θα δημιουργηθούν και οι αντίστοιχες θέσεις εργασίες, που θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα και κατά το μεγαλύτερο δυνατό μέρος τους από κατοίκους της Τ.Κ. Αμαράντου και της ευρύτερης περιοχής.

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε ήδη, με την υπογραφή της σύμβασης, τις συμφωνημένες δωρεές, ποσού 10.000 ευρώ προς το Δήμο εφάπαξ, καθώς και ποσού 15.000 ευρώ για τις ανάγκες της Τ.Κ. Αμαράντου, που θα επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης.

Θα τιμήσουμε στο ακέραιο το σύνολο των συμβατικών μας δεσμεύσεων, προχωρώντας αμέσως στην υλοποίηση και των λοιπών ανταποδοτικών ωφελημάτων προς το Δήμο και τα χωριά Αμάραντος και Ελάφι της Τ.Κ. Αμαράντου, όπως συμφωνήθηκε με το Δήμο και με τον κ. Πρόεδρο Δημήτριο Νταλαμάγκα, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε από τη θέση αυτή.

Προσβλέπουμε σε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία και ήδη δρομολογούμε τα πρώτα βήματα της νέας αυτής προσπάθειας.

Αθήνα, 04.02.2021

Για την εταιρεία
Αντώνιος Κωνσταντέλλος
Βιολόγος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ