Αποχωρεί από την “Ομάδα επιλύσεως προβλημάτων της καθημερινότητας” ο Σωτήρης Γίδας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Μετεώρων που έδωσε και στη δημοσιότητα ο τοπικός σύμβουλος Καλαμπάκας Σωτήρης Γίδας γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από την “Ομάδα επιλύσεως προβλημάτων της καθημερινότητας”.

Ακολουθεί η επιστολή:

Δηλώνω ότι αποχωρώ από την ομάδα επιλύσεως προβλημάτων της καθημερινότητας που ανήκω βάσει της αποφάσεως του Δημάρχου κ. ΑΛΕΚΟΥ τον Οκτώβριο του έτους 2019.

Ευχαριστώ του Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, το Υπαλληλικό προσωπικό νια την άψονη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό χο διάστημα, όπως επίσης θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη που δείξανε προς το πρόσωπό μου και με εμπιστεύτηκαν ώστε επάξια να τους εκπροσωπήσω στα ΜΜΕ.

Ζήτω ταπεινά συγγνώμη από τους Δημότες του Δήμου Μετεώρων για αυτήν την απόφασή μου και θέλω να τους διαβεβαιωθώ άτι θα είμαι απλός στρατιώτης στα προβλήματά τους και στις ανησυχίες τους για έναν καλύτερο και λειτουργικά Δήμο και πάντα δίπλα σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς που δεν με τίμησαν ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

Με όλο τον σεβαομό στους δημότες

ΓΙΔΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ