Νέα εξέλιξη για την πηγή του Αμαράντου: Αποδεκτή προσφυγή του Χρ. Σινάνη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας έγινε δεκτή η από 22-12-2020 προσφυγή του κ.Χρήστου Σινάνη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων, κατά της αριθμ. 211/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων.

Έτσι, ακυρώνεται η με αριθμ. 211/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων αναφορικά με ανάκληση της αριθμ. 201/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με αποδοχή της αίτησης της εταιρείας «Εμφιαλώσεις Αμαράντου Μον.Ι.Κ.Ε.» για παραχώρηση εκμίσθωση του δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης-εμπορίας του πόσιμου ύδατος από την κοινοτική πηγή “Γκούρα” της Κοινότητας Αμαράντου Δήμου Μετεώρων, για τους λόγους που παρατίθενται στο σκεπτικό της παρούσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα καλά τι είναι όλοι αυτοί; Αδυναμία συγκρότησης μιας πολιτικής ώστε να εκφράσει τις πραγματικές ανάγκες και τις προσδοκίες όλων των πολιτών. Μια τακτική, μια νοοτροπία που αποτελεί παθογένεια. Κυρίως, αποκαλύπτει κρυμμένες, λανθάνουσες, αποσιωπημένες διαφορές και νοσογόνες τακτικές . Προφανώς, ένα τέτοιο ασταθές σκορποχώρι αποθαρρύνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Τι δεν καταλαβαίνουν όλοι , δεν πρόκειται για τηλεπαιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ