Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Τρικάλων: Αίτηση για απαλλαγή από τέλη καθαριότητας και φωτισμού

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αίτηση προς το Δήμο Μετεώρων για απαλλαγή των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων του Δήμου από τα τέλη Καθαριότητας και φωτισμού κατά την περίοδο της πανδημίας covid-19 κατέθεση η Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα.

Η αίτηση
ΠΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ Κο ΑΛΕΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟ
ΠΡΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΜΕΤΕΩΡΩΝ Κο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ – ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΘΕΜΑ : ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID19 2020 – 2021 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ .

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 9 ΤΗΣ ΑΠΟ 20/3/2020 ΠΝΠ(ΦΕΚ Α 68 ) ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚΕ ΠΩΣ : < 9 .ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ , ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ COVID 19 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΤΟΥ Ν.25/1975(Α 74) ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ .
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΠΟΣΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ TΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID 19 2020 – 2021 ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ .

Υ.Γ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ .
ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΒΙΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΑΜΙΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΥΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ