Αρνητική γνωμοδότηση της Οικονομικής Επιτροπής σε προσφυγή για την αποχέτευση όμβριων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στο πολυπόθητο έργο της αποχέτευσης όμβριων υδάτων στις περιοχές της τελευταίας επέκτασης της Καλαμπάκας αφορούσε η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς την Τετάρτη.

Η Οικονομική Επιτροπή γνωμοδότησε αρνητικά επί της προδικαστικής προσφυγής της εταιρείας «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ Α.Ε.», που δεν δέχεται την απόρριψή της από τον διαγωνισμό για την κατασκευή του έργου.

Θυμίζουμε ότι η αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού, το πρακτικό της οποίας ενέκρινε πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή, απέρριψε την προσφορά της εν λόγω εταιρείας, διότι είχε υποβάλει έγγραφο-έντυπο με διαφορετικό από τον απαιτούμενο τίτλο.

Η Επιτροπή Διαγωνισμού εισηγήθηκε προς την Οικονομική Επιτροπή να γνωμοδοτήσει αρνητικά επί της προσφυγής, και αυτό αποφασίστηκε στη δια περιφοράς συνεδρίαση της Τετάρτης.

Το θέμα κρίθηκε κατεπείγον, διότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό, λόγω της δοθείσης προθεσμίας, γι’ αυτό και ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής, Θοδωρής Αλέκος, συγκάλεσε τάχιστα την έκτακτη συνεδρίαση για να γνωμοδοτήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ