Νότα αισιοδοξίας με το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της Καλαμπάκας

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η καραντίνα έχει ρίξει την ψυχολογία του κόσμου που λόγω της κατάστασης αναγκάζεται να μένει στο σπίτι, όμως όλοι ελπίζουν ότι τελικά τα Χριστούγεννα θα γιορταστούν, για να έρθει και πάλι η ελπίδα και η ζεστασιά στις καρδιές όλων έστω και αν αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα θυμίζουν σε τίποτε αυτά των προηγούμενων χρόνων.
Ο Δήμος Μετεώρων προκειμένου να δώσει μια νότα αισιοδοξίας, εδώ και μερικές ημέρες ξεκίνησε τον γιορτινό στολισμό στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης και σήμερα, μια ημέρα νωρίτερα από αυτή που ο Αντιδήμαρχος κ. Θώμος μας είχε δηλώσει, άναψε και τα φώτα.
Ελπίζεται ότι ο γιορτινός διάκοσμος της πόλης μαζί με τον στολισμό των καταστημάτων που ζήτησε με επιστολή του από τους εμπόρους ο Εμπορικός Σύλλογος καλώντας τους εμπόρους να βρούνε τη διάθεση, να φωτίσουν / στολίσουν τις βιτρίνες τους και να ξαναζωντανέψουν τα καταστήματα τους, ώστε η πόλη μας να γίνει πιο φωτεινή και το επίσημο άνοιγμα να μας βρει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, θα είναι μια πολύ όμορφη και γιορτινή εικόνα, ώστε ο κόσμος να νιώσει λίγη χαρά και εορταστική διάθεση, αφού όπως φαίνεται οι συνθήκες φέτος δεν θα επιτρέψουν τις συναθροίσεις και τις εξόδους για διασκέδαση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ