Τάχιστη σύγκληση μέσω τηλεδιάσκεψης των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το νερό του Αμαράντου ζητά ο Γ. Παπαμιχαήλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την τάχιστη σύγκληση, μέσω τηλεδιάσκεψης των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση του σοβαρού, όπως το χαρακτηρίζει, θέματος του νερού του Αμαράντου ζητά με επιστολή του ο κ. Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η επιστολή
ΠΡΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Κύριοι
Κατόπιν της είδησης περί χορήγησης άδειας, για παραχώρηση-εκμίσθωση του δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης-εμπορίας του πόσιμου ύδατος από την κοινοτική πηγή «Γκούρα» της Κοινότητας Αμαράντου, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων, στην ενδιαφερόμενη εταιρεία, σε αντίθεση με την βούληση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτή εκφράστηκε στη συνεδρίαση της 23ης Νοεμβρίου 2020.

Ζητώ την άμεση σύγκληση ,μέσω τηλεδιάσκεψης των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και του προέδρου του Δ.Σ., αφού δεν είναι δυνατή η σύγκληση δια ζώσης ή τηλεδιάσκεψης όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση του παραπάνω σοβαρού θέματος.

Τελικά, ποιος αποφασίζει για τα όσα συμβαίνουν στον δήμο μας, αν δεν καταγράφονται και αν δεν ισχύουν αποφάσεις της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, όπως αυτές ψηφίζονται.

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ
Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ