Εφηβική λέσχη ανάγνωσης και εργαστήρια κόμικς στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το θρυλικό θεατρικό έργο της Αγκάθα Κρίστι “Η Ποντικοπαγίδα” ενθουσίασε τα μέλη της εφηβικής λέσχης ανάγνωσης, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 3 Νοεμβρίου. Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την υπόθεση του έργου, το ύφος της συγγραφέως και τα στοιχεία που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό, αφού αποτελεί το μακροβιότερο έργο στην ιστορία του θεάτρου.
Η εφηβική λέσχη αποφάσισαν να συνεχίσει με βιβλία της Αγκάθα Κρίστι, καθώς το α-στυνομικό μυθιστόρημα αποτελεί αγαπημένο είδος των εφήβων!
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ.

Συνεχίζονται τα εργαστήρια Κόμικς για παιδιά
Το θέμα της τέταρτης συνάντησης ήταν η μεταφορά των κόμικς στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τα κόμικς τα οποία συζητήθηκαν ήταν το «Umbrella Academy», ο «Γκάρφιλντ», ο «Ναρούτο», το «Watchmen» καθώς και υπερήρωες της Marvel και της DC.
Σκοπός του εργαστηρίου ήταν, τα παιδιά να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο λει-τουργεί ο χρόνος στα κόμικς και πως μπορεί να αποτυπωθεί στη μικρή (τηλεόραση) και μεγάλη οθόνη (κινηματογράφος).
Στο τέλος, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαρία να δημιουργήσουν τις δικές τους περι-πέτειες σε κόμικς χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα storyboardthat.com.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17/11.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ