Η θέση του Δήμου Μετεώρων σχετικά με την ονομασία του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στο πλαίσιο δράσεων του ενιαίου φορέα τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων σχετικά με τις προτάσεις για τον καθορισμό του λογότυπου που αφορά το τουριστικό website του φορέα, ο Δήμος Μετεώρων προβαίνει στην εν λόγω απαντητική επιστολή, σύμφωνα με την οποία αναφέρει τα εξής:
Σε συνέχεια των έως σήμερα συνεδριάσεων του φορέα και των όποιων συναντήσεων ακολούθησαν, ο Δήμος Μετεώρων, στο πλαίσιο των προτάσεων μέσω της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) που έλαβε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου 2020, δεν τις αποδέχεται και αιτείται τον επαναπροσδιορισμό τους με προτάσεις που αφορούν το «Meteora & beyond», το «meteoraland» ή ενδεχομένως και κάποιο άλλο με πρώτο συνθετικό το «Meteora».
Επίσης, σε περίπτωση που αποφασιστεί η οριστική αποδοχή και έγκριση κάποιας από τις αρχικώς καθοριζόμενες προτάσεις (πχ. Elatrikalameteora), ο Δήμος Μετεώρων θα αποχωρίσει από τον φορέα τουρισμού ενεργώντας αυτοβούλως για τη διαμόρφωση και εφαρμογή του τουριστικού στρατηγικού σχεδιασμού του δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Μετεώρων
Λύπας Δημήτριος

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν βάζουμε το Elatitrikalameteora. com καλύτερα? Έτσι πιάνουμε και την Ελάτη του ορεινού όγκου και πιο κοντά στην τοπική προφορά του ελάτε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ