Στον Χρήστο Μιχαλάκη ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ζαμπούρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μετεωρων κ. Δημήτρης Ζαμπούρας, ο οποίος τον ενημέρωσε για το αίτημα -αναφορά προς το Υπουργείο Μεταφορών για το θέμα του χώρου, όπου στεγάζεται το εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΑΤ.

Ο κ. Ζαμπούρας ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη για την απομάκρυνση των υλικών και την αποκατάσταση του περιβαλλοντικού χώρου.

Επίσης, ο κ. Ζαμπούρας ενημερώθηκε από τον κ. Μιχαλάκης για την εξέλιξη των έργων στον δρόμο Παναγία – Αμπελοχώρι, όπου η ασφαλτόστρωση γίνεται τμηματικά, καθώς και για την αποκατάσταση της στέγης και αύλειου χώρου του ιερού ναού Παναγίας Λιμποχώβου, για τον οποίο έχουν εγκριθεί 120.000 € και θα χρειαστεί περαιτέρω χρηματοδότηση για τις απαιτούμενες εργασίες υπό την επίβλεψη της αρχαιολογικής υπηρεσίας Τρικάλων, και αυτό διότι ο ιερός ναός Παναγίας Λιμποχώβου εντάχθηκε στα πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία.

Ο κ. Ζαμπούρας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μιχαλάκη και μέσω αυτού και τον Περιφεριάρχη κ. Αγοραστό για τη βοήθεια και τη στήριξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ