Δ. Μετεώρων: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των σχολικών μονάδων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το άνοιγμα των σχολείων και ο Δήμος Μετεώρων φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες, για να είναι όλες οι σχολικές μονάδες έτοιμες και να υποδεχθούν τους μαθητές.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιώργος Θώμος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ότι την ερχόμενη Δευτέρα όλα θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι το 2ο Νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στον νέο χώρο που δημιουργήθηκε στο 2ο Δημοτικό σχολείο, κι έτσι ανοίγει ο δρόμος και για τη μετατροπή της «Κωνσταντείου Σχολής» σε Επισκοπείο.

Ο Δήμος μας αναμένει στο τέλος της εβδομάδας τις 6.000 μάσκες που προορίζονται για μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου μας (από τρεις έκαστος). Θα είναι κατασκευασμένες με προδιαγραφές που έχει ορίσει η Υγειονομική Επιτροπή, από 100% βαμβάκι δύο υφασμάτων, εξωτερικά σκουρόχρωμο και εσωτερικά ανοιχτόχρωμο δυο μεγεθών, 12×22 εκατοστών για δασκάλους και μαθητές γυμνασίων, λυκείων και 10×18 εκατοστών για τα παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ