Διαφωνίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας, κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό, για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος είπε ότι η νέα συνεδρίαση σε σύντομο χρονικό διάστημα από την περασμένη γίνεται λόγω της ανάγκης να πληρωθούν οι δημοτικοί αστυνόμοι για τις υπερωρίες, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων), καθώς και οι τρεις υπάλληλοι που θα προσληφθούν.

Οι κ.κ. Σινάνης και Παπαμιχαήλ εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, όπως έκαναν και στην προηγηθείσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ την τροποποίηση καταψήφισε και ο κ. Χαντζιάρας.

– Για το θέμα της ανάκλησης ή μη της υπ’ αριθμ. 90/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (Απευθείας ανάθεση Δημοτικού Καταστήματος στην Κοινότητα Ανθούσα του Δήμου Μετεώρων) η παράταξη του κ. Σινάνη (9) τάχθηκε υπέρ της ανάκλησης, η παράταξη του κ. Αλέκου (11) τάχθηκε κατά της ανάκλησης, ενώ η παράταξη του κ. Παπαμιχαήλ (ζήτησε να αναβληθεί) και ο κ. Χαντιζάρας δήλωσαν “παρών” (5).

– Η Έκφραση απόψεων για την βοσκή στο Δημοτικό Δάσος Κοινότητας Αγιοφύλλου εγκρίθηκε ομόφωνα

– Οι αιτήσεις Καρανίκα Χρήστου περί μίσθωσης κτηρίων στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου για πέντε χρόνια 400 ευρώ συν 5% και για 150 ευρώ για το γραφείο της γραμματείας του Δήμου εγκρίθηκαν ομόφωνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ