Ενημέρωσε την ομάδα του για το “Αντ. Τρίτσης” και τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ο Θ. Αλέκος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την καθιερωμένη συνεδρίαση της, όπως γίνεται την προηγουμένη των συνεδριάσεων των οργάνων του Δήμου, πραγματοποίησε απόψε η δημοτική ομάδα του Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου.

Η συνεδρίαση έγινε σε καλό κλίμα και επικεντρώθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση του στο Κιλελέρ, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου –παραβρέθηκε και ο κ. Αλέκος- και στη σύσκεψη που ακολούθησε μεταξύ Δημάρχου και Περιφερειάρχη.

Για το «Αντώνης Τρίτσης» ο Δήμος μας εστιάζει σε αγροτική και εσωτερική οδοποιΐα, όπως και σε έργα ύδρευσης, προτάσσοντας την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Τυμφαίων.

Για τη συνάντηση με τον κ. Αγοραστό ο κ. Αλέκος τόνισε ότι ζήτησε επίσπευση των διαδικαστικών για την ολοκλήρωση της νέας περιφερειακής οδού.

Συζητήθηκε επίσης η πορεία του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας κάθε οχήματος, που εφαρμόζεται από την περασμένη Παρασκευή. Αποφασίστηκε να μην εφαρμόζεται το μέτρο στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου (όπισθεν Δημαρχείου), καθώς το ένα κατάστημα εστίασης που θα βοηθούνταν δεν ανοίγει αυτή την περίοδο.

Στην οδό Τρικάλων αποφασίστηκε να συνοδεύονται τα λεωφορεία που κινούνται προς καταλύματα από δημοτικούς αστυνόμους, καθώς και να είναι ελεύθερη η κίνηση για τα υπηρεσιακά οχήματα.

Συζητήθηκε επίσης και το θέμα του καθαρισμού αυλάκων, το οποίο είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ