Ο πρόεδρος του Καστρακίου και εθελοντές καθάρισαν μονοπάτια και άλλους χώρους στο χωριό

Την προηγούμενη εβδομάδα τόσο εγώ όσο και οι Chris Tsour, Stathis Papageorgopoulos, Βαγγέλης Κωστής επιχειρήσαμε εντελώς εθελοντικά να καθαρίσουμε ένα σημείο αναφοράς τουλάχιστον για τα παλαιά χρόνια του Καστρακίου, συγκεκριμένα το χώρο που βρίσκεται η βρύση της Αβρακης (από τη συγκεκριμένη βρύση προμηθεύονταν το νερό ένα μεγάλο τμήμα του χωριού). Έτσι ανοίξαμε το μονοπάτι και καθαρίσαμε το χώρο πέριξ. Επισης κόψαμε και τα χόρτα μέχρι την εκκλησία της Παναγίας στο Παλιό Καστράκι.

Σε αυτό το σημείο τόσο εγώ ως πρόεδρος του χωριού, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου (Σωτήρης Παπαχρήστος) και ο Αντιδήμαρχος (Vasilis Tsikaris) μας συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία μας να δράσουμε εντελώς εθελοντικά ώστε να αναδείξουμε σημεία ιστορικά του χωριού μας αλλά και για την κοπή των χόρτων.

Να σημειωθεί ότι το νερό στη βρύση (άγνωστο ακόμη κατά πόσο είναι πόσιμο) μπήκε με τη βοήθεια κάποιας άλλης ομάδας εθελοντών τους οποίους και ευχαριστω.
Και πάλι ευχαριστω τους εθελοντές για την προσφορά τους για το καλό του Καστρακίου και ευελπιστώ σε ανάλογες κινήσεις και από άλλους.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ