Με τον Δήμαρχο Μετεώρων συναντήθηκε ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το Δημαρχείο του Δήμου Μετεώρων επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ο οποίος από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται στα Τρίκαλα στο πλαίσιο των εξωστρεφών παρεμβάσεων και δράσεων του κόμματος στον χώρο της Υγείας.

Τον πρώην υπουργό υποδέχτηκε ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος οποίος τον καλωσόρισε στο Δημαρχείο και αναφέρθηκε στην πετυχημένη πορεία του ίδιου στο Υπουργείο Υγείας αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δήμαρχος είπε πως το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας βρίσκεται σε καλή κατάσταση από υλικοτεχνικής υποδομής αλλά ζήτησε από τον πρώην υπουργό την βοήθειά του ως προς την πρόσληψη ιατρών. Για τον Δήμο είπε πως ακόμη εκτελούν έργα του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε στα έργα που πρόκειται να γίνουν στην Καλαμπάκα.

Ο κ. Ξανθός από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, το οποίο είπε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και προσεγμένο. Αναφέρθηκε επίσης στα όσα είχε κάνει και δρομολογήσει όταν ήταν υπουργός Υγείας αλλά και σε όσα γίνονται από τη νέα κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ