Ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΚΑΜ για το ταρτάν ο Δήμαρχος Μετεώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΚΑ Μετεώρων δέχθηκε χθες το απόγευμα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος.

Θέμα της συνάντησης ήταν οι τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στο έργο της κατασκευής του ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας.

Ο κ. Αλέκος ενημέρωσε τον νέο Πρόεδρο, Γιώργο Σιούτα, και τα μέλη για τη συνάντηση που είχε με τον ανάδοχο του έργου και για την πρόθεση της δημοτικής Αρχής να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό ξανά οι εργασίες.

Είπε ότι το έργο θα επαναδημοπρατηθεί, και ότι για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά θα απαιτηθεί το απαραίτητο χρονικό διάστημα δύο έως τεσσάρων μηνών.

Από πλευράς ΣΚΑΜ τονίστηκε ότι το θέμα δεν αφορά μόνο στον Σύλλογο αλλά και σε όλους τους αθλούμενους που χρησιμοποιούν καθημερινά τον χώρο του σταδίου, ενώ τόνισαν ότι στις τάξεις του ΣΚΑΜ υπάρχουν και αθλητές που έχουν πετύχει μεγάλες διακρίσεις πανελληνίως και δυστυχώς δεν μπορούν να προπονηθούν σε κατάλληλο χώρο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Κυριακούλης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Φωλίνας και Γιώργος Θώμος και ο Μηχανικός του Δήμου Νίκος Λύχος.

Εκτός από τον Πρόεδρο, από πλευρας ΣΚΑΜ συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Συμεών Μαντζαβέλας, ο Γενικός Γραμματέας Μανόλης Κισκίνης, καθώς και οι Βασίλης Σακκάς, Γιώργος Ζαλαβράς, Χρήστος Κοντογούλας και Βασίλης Νταμπαλής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ