Δημήτρης Λύπας: “Ο δημότης και ο επισκέπτης θέλουν μια ανθρωπινή πόλη”

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

«Να γίνει ανθρωπινή η πόλη, να μπει τάξη με τα τραπεζοκαθίσματα και με το κυκλοφοριακό». Αυτές είναι οι προτεραιότητες που έθεσε ο (άμισθος) Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δημήτρης Λύπας, όταν τον ρωτήσαμε ποια είναι τα σχέδιά του για τον τουρισμό στον απόηχο της πρώτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης μεταξύ των φορέων που εμπλέκονται άμεσα με τον τουριστικό τομέα.

«Έγινε μια καλή κουβέντα, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Οι επιχειρηματίες πρέπει να επιμένουν, για να αρχίσουμε σιγά-σιγά τις παρεμβάσεις. Η πόλη πρέπει να γίνει ανθρωπινή, πρώτα για τους δημότες και κατ’ επέκταση για τους επισκέπτες», τόνισε.

Για τη σύσταση της Επιτροπής που θα ακολουθήσει, είπε ότι ήταν μια καλή πρόταση από τους εκπροσώπους των φορέων, και πρέπει να είναι πολυμελής, για να εκπροσωπηθούν όλοι, όπως φυσικά και η Μητρόπολη.

«Σοβαρές παρεμβάσεις στα μονοπάτια έγιναν το 2012, και θέλουμε και σε αυτό το θέμα να δώσουμε προτεραιότητα με τη συνδρομή της ΟΛΚ, των Συνοδών Βουνού κ.ά., ενώ εννοείται ότι πρώτο μέλημά μας πρέπει να είναι η καθαριότητα και το αστικό πράσινο».

«Θέλουμε να κάνουμε την αρχή για κάτι καλό, και φυσικά ό,τι κάνουμε εμείς στη θητεία μας δεν θα αρκεί αν δεν υπάρξει η ανάλογη συνέχεια στο μέλλον», κατέληξε ο κ. Λύπας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Έγινε μια καλή κουβέντα, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια” κουβέντα έγινε αλλά όχι με αυτούς που αυθαιρετούν γιατί ούτε οι ξενοδόχοι ούτε τα τουριστικά γραφεία έχουν πέργκολες και τραπεζοκαθίσματα………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ