Θ. Αλέκος: «Όλα στο φως και στη ΔΕΥΑΜ» – Εγκρίθηκαν ομόφωνα όλα τα θέματα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν τα θέματα της συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου και Προέδρου της Επιχείρησης Θοδωρή Αλέκου.

Κυριότερο θέμα της συνεδρίασης ήταν η απόφαση του κ. Αλέκου να λειτουργεί με διαφάνεια τα θέματα της ανάθεσης έργων και εργασιών σε προμηθευτές και επαγγελματίες (με δελτία παροχής υπηρεσιών).

«Θέλουμε να είμαστε καθαροί, έντιμοι και ειλικρινείς απέναντι στα μέλη του Δ.Σ. και σε όλους του δημότες, όλα στο φως», τόνισε ο κ. Αλέκος, προσθέτοντας ότι όλες οι σχετικές εργασίες και οι αναθέσεις έργων θα έρχονται για έγκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο, παρόλο που έχει το δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ για αυτές.

Τόσο αυτό το θέμα, όσο και τα υπόλοιπα εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Αναλυτικά εγκρίθηκε:

– Ο ορισμός του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ Θοδωρή Αλέκου και του Διευθυντή της Χρήστου Τασίκα ως υπεύθυνων του λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος.

– Ο ορισμός δικηγόρου (Ηλίας Κοντούλης) στην υπόθεση της αγωγής 13 υπαλλήλων της Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων, που ζητούν δώρα συνολικού ποσού 6.000 ευρώ.

– Η συγκρότηση Επιτροπής για την αξιολόγηση προσφορών διαγωνισμών, διενέργεια διαγωνισμών, απευθείας ανάθεση εργασιών και παραλαβή προμηθειών. Παραμένει ως έχει (κ.κ. Βασιλόπουλος, Κυρίτση, Ζάμπρας με αναπληρωτές τους κ.κ. Μίχο, Παπαδόπουλο και Κηρύκο).

– Η συνδρομή στην εφημερίδα «Τα Μετέωρα».

– Η δέσμευση και ψήφιση πιστώσεων έτους 2020, θέμα που αφορούσε σε προηγούμενες τιμολογηθείσες και νέες δεσμεύσεις.

– Η απευθείας ανάθεση της σύμβασης «Τεχνική υποστήριξη Λογισμικού της Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων στην εταιρεία «MICROSYSTEMS» έναντι ποσού 5.803 ευρώ.

Εκτός ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε ομόφωνα η αίτηση της υπαλλήλου Μάγδας Κυρίτση για μετατροπή της ειδικότητάς της από ΔΕ σε ΠΕ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ