Αποθεώθηκαν Θάνος Μικρούτσικος και «Υπόγεια Ρεύματα»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η βραδιά ήταν υπέροχη και το φεγγάρι έπαιζε «κρυφτούλι» με τα σύννεφα, τα οποία δεν χάλασαν το χατίρι στο πολυπληθές κοινό που γέμισε το υπαίθριο θέατρο Καλαμπάκας και δεν μας έβρεξαν.

Ο Θάνος Μικρούτσικος εμφανίστηκε επί σκηνής για πρώτη φορά στην πόλη μας και η συνεργασία του με τα «Υπόγεια Ρεύματα» άφησε στους θεατές άριστες εντυπώσεις. Για κάτι περισσότερο από δύο ώρες, το κοινό παρακολούθησε τη συναυλία πολλές φορές με κομμένη
κυριολεκτικά την ανάσα, τραγούδησε σιγανά και δυνατά τα τραγούδια, και τέλος χειροκρότησε και αποθέωσε τον μεγάλο καλλιτέχνη και τα μέλη τού συγκροτήματος.

Η συναυλία της Τρίτης ήταν η κορυφαία εκδήλωση του «Μετέωρα Τέχνης 2012» και γνώρισε την ανάλογη επιτυχία.

Η συναυλία ήταν χωρισμένη σε τρία μέρη: το πρώτο περιλάμβανε πολιτικά τραγούδια τού Θάνου Μικρούτσικου, το δεύτερο τραγούδια τού συγκροτήματος «Υπόγεια Ρεύματα» και το τρίτο ένα μεγάλο κομμάτι από τον «Σταυρό τού Νότου», σε ποίηση Καββαδία.

Ο Θάνος Μικρούτσικος και τα «Υπόγεια Ρεύματα» έδεσαν αρμονικά στη σκηνή και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά μοναδικό. Εμφανής ήταν ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ τού σπουδαίου καλλιτέχνη και των μελών τού συγκροτήματος, που έκανε και κάνει αυτή τη συνεργασία απόλυτα επιτυχημένη.

Ο Θάνος Μικρούτσικος κέρδισε πλήρως το κοινό και με τις αφιερώσεις του: στα…  σκληροτράχηλα Καλαμπακιώτικα κορίτσια χάρισε «Το μαχαίρι» και στα… σκληροτράχηλα
Καλαμπακιώτικα αγόρια τον «Γουίλι τον μαύρο θερμαστή». Δεν παρέλειψε επίσης να αφιερώσει στη μνήμη τού φίλου του και μεγάλου Τρικαλινού τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου τη «Ρόζα», που απέδωσαν με ένα ιδιαίτερο και εντελώς ξεχωριστό τρόπο τα «Υπόγεια Ρεύματα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ