Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για έργα φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αποσκοπώντας στην ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση του κοινού και στην ομαλή εκτέλεση και πρόοδο των εργασιών παροχής φυσικού αερίου, στην πόλη της Καλαμπάκας:

Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στάσης και στάθμευσης ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, κατά τις ημέρες από Δευτέρα 09/12/2019 έως και Παρασκευή 13/12/2019 κατά τις ώρες από 07:30΄ – 15:30΄ των ημερών αυτών, στις κάτωθι οδούς στην πόλη της Καλαμπάκας:

– Στην πάροδο της οδού Ηπείρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ρόδου και Ιωαννίνων.

– Στην οδό Χ. Τρικούπη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Δεληγιάννη έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Τρικάλων.

– Στην οδό Αβέρωφ και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Σιδηροδρόμου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Γ. Κονδύλη.

– Στην οδό Γ. Κονδύλη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χατζηπέτρου.

– Στην οδό Λεωτσάκου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Πίνδου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Δημακοπούλου.

– Στην οδό Αριστείδου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Θ. Οικονόμου.

– Στην οδό Θ. Οικονόμου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αγ. Στεφάνου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

– Στην οδό Γ. Κονδύλη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ράμμου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Βλιώρα.

– Στην οδό Ράμμου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό 25ης Μαρτίου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Κ. Μασούτα.

– Στην οδό Γκίκα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ράμμου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Μανδάλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ