Προχωρά το έργο της βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας Διάβας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Να υλοποιηθούν οι εργασίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξασφαλίζοντας τη στατικότητα του δρόμου δίπλα από το κεντρικό ρέμα του χωριού και την αντιπλημμυρική προστασία των εκατέρωθεν ιδιοκτησιών, ζήτησε ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος από τον ανάδοχο του έργου της βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας Διάβας.

Στη συνάντηση που είχαν σήμερα στη Διάβα, παρουσία του Αντιδημάρχου Έργων Νίκου Φωλίνα, τριών μηχανικών του Δήμου και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Διάβας, Φώτη Αλέκου, ο Δήμαρχος πρότεινε στον εργολάβο να γίνει πρώτα ο καθαρισμός του κεντρικού ρέματος του χωριού («Μπουντουράσα») και στη συνέχεια να φτιαχτούν τα πρανή εκατέρωθεν, πριν γίνουν οι εργασίες για τη βελτίωση του αγροτικού δρόμου.

«Ο δρόμος αυτός είναι σημαντικός για την εξυπηρέτηση αγροτών και δημοτών της Διάβας και θέλουμε να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεσμεύομαι ότι το έργο θα ολοκληρωθεί όπως πρέπει», τόνισε ο Δήμαρχος.

Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» από την προηγούμενη δημοτική Αρχή, και την ερχόμενη Τρίτη θα γίνουν οι πρώτες ασφαλτοστρώσεις σε σημεία του αγροτικού δρόμου, όπου δεν χρειάζεται να γίνουν οι προαναφερθείσες εργασίες στο ρέμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ