Η πρώτη μεγάλη συνεργασία εκτός συνόρων για τη Μουσική Σχολή του Δήμου Μετεώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η Μουσική Σχολή Δήμου Μετεώρων και το τμήμα της Δημοτικής Φιλαρμονικής υποδέχονται τη Σχολική Ορχήστρα Πνευστών του Freien Christlichen Schule Schirgiswalde.

Η Ορχήστρα Πνευστών του FreienChristlichenSchuleSchirgiswalde που αποτελείται από μαθητές ηλικίας 10 έως 19 ετών με τον υπεύθυνο και μαέστρο MatthiaHauschild, φθάνει στην πόλη μας την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και θα παραμείνει 5 ημέρες για συνεργασία με τους μαθητές της Σχολής μας και κυρίως με τη Δημοτική Φιλαρμονική Μετεώρων.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα καλλιτεχνικής σύμπραξης των μαθητών των δυο χωρών, που θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν μαζί , να αυτοσχεδιάσουν και να ανταλλάξουν απόψεις μουσικά.

Η Μουσική Σχολή του Δήμου Μετεώρων έχει σχεδιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσικά εργαστήρια, γνωριμία με τα διάφορα είδη της μουσικής της πατρίδας μας , συναυλίες των δύο ορχηστρών και κοινές συναυλίες , εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της πόλης μας , ανταλλαγή απόψεων , παρουσίαση της Ορχήστρας του Freien Christlichen Schule Schirgiswalde και του έργου της σε μαθητές , πολίτες και φορείς της πόλης και φυσικά ξενάγηση στα Μετέωρα και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής μας.
Το πρόγραμμα των εμφανίσεων στην πόλη μας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Η πρώτη συνάντηση κατά την οποία η Μουσική Σχολή θα υποδεχθεί την Ορχήστρα του Freien Christlichen Schule Schirgiswalde και τα μέλη της θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο ρεσιτάλ Πιάνου με την Ελένη Παππά που θα γίνει στη Μουσική Σχολή , στην Αίθουσα μουσικών Συνόλων.

Γνωρίζοντας τα οφέλη τέτοιων συναντήσεων , ελπίζουμε στην ανάπτυξη μιας συνεργασίας που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στους σπουδαστές της Σχολής μας .

Η Δ/ντρια
Κουτσαλιάρη Όλγα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ