Αρχική ΤΟΠΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ Ειδήσεις για την οικονομική κατάσταση του Δήμου έβγαλε η συνεδρίαση του Δημοτικού...

Ειδήσεις για την οικονομική κατάσταση του Δήμου έβγαλε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων

-

Τελ. ενημ. 21.45: Άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 8.00 η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2019-2023, μετά από αυτή που προηγήθηκε για την εκλογή Προεδρείου του Σώματος και μελών στις Επιτροπές.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρης Παπαχρήστος, ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος και οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης που εκπροσωπούνται στο ανώτατο όργανο του Δήμου ευχήθηκαν καλή θητεία στους συμβούλους και να ληφθούν καλές αποφάσεις επ’ ωφελεία των δημοτών.

Επιπλέον, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Σινάνης αναφέρθηκε σε δημοσίευμα προεκλογικό από εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας και στο θέμα της δήλωσης της περιουσίας του Δήμου Μετεώρων στο Κτηματολόγιο, λέγοντας ότι κατατέθηκαν 404 σελίδες με περιουσιακά στοιχεία.

Ο κ. Αλέκος απάντησε ότι έγιναν και λάθη, τα οποία θα διορθωθούν. “Θα προστατέψουμε την περιουσία του Δήμου μέχρι το τελευταίο μέτρο”, τόνισε, ενώ ειδικά για το θέμα της δήλωσης ακίνητης περιουσίας στην περιοχή των Μετεώρων είπε ότι πρώτα δηλώθηκε από τις Μονές, που πήραν και ΚΑΕΚ, και κατόπιν από τον Δήμο, κι έτσι πλέον πρέπει να κατατεθούν ενστάσεις.

Η συνεδρίαση έβγαλε αρκετές ειδήσεις για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Μετεώρων και τις οφειλές του σε προμηθευτές, καθώς ο Δήμαρχος κ. Αλέκος αναφέρθηκε σε αυτές με αφορμή τη συζήτηση κάποιων θεμάτων.

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι τα δικαστικά έξοδα του Δήμου το έτος 2018 ανήλθαν σε 540.000 ευρώ και ότι υπάρχουν μη τιμολογηθείσες οφειλές ύψους 206.000 ευρώ που φαίνονται μόνο από τα δελτία παραγγελιών.

Ο κ. Αλέκος είπε επίσης ότι η ρύθμιση οφειλών από τους δημότες πήγε αρκετά καλά μέχρι σήμερα σε ό,τι αφορά στη ΔΕΥΑΚ, ενώ όσον αφορά στον Δήμο οι ρυθμίσεις είναι ύψους 100.000 ευρώ. “Δόθηκε παράταση στο θέμα της ρύθμισης των χρεών σε δόσεις μέχρι το τέλος του έτους και περιμένουμε να πάμε ακόμη καλύτερα”, δήλωσε ο κ. Αλέκος.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1.Εκλογή εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας. Αναβλήθηκε.

2.Ορισμός μελών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Μετεώρων (ΔΕΥΑΜ). Πρόεδρος Αλέκος Θεόδωρος, Αντιπρόεδρος Ντίνος Καρακώστας, Μέλη δημοτικοί σύμβουλοι: Β. Τσίκαρης, Γ. Αρσενίου, Ν. Μπαντανίκας, Στ. Θεοχάρης – Χρ. Σινάνης, Μ. Φροσυνάκη – Εκπρόσωπος εργαζομένων: Θ. Βασιλόπουλος – Δημότης: Ν. Βλαχογιάννης – Εκπρόσωπος φορέων: Γιάννης Ηρ. Χολέβας.

3.Ορισμός αντιπροσώπων του Δήμου Μετεώρων στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.
Από την παράταξη του Δημάρχου θα είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι κ.κ. Θώμος και Κερασοβίτης, ενώ από την παράταξη του κ. Σινάνη ο ίδιος και ο κ. Αβραμόπουλος. Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, ορίζονται 3 άτομα από την πλειοψηφία και 2 από την αντιπολίτευση.

Ο κ. Αλέκος ζήτησε από τον κ. Σινάνη να προτείνει ένα μέλος και δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχει κι ένα μέλος από την παράταξη του κ. Παπαμιχαήλ, όμως ο κ. Σινάνης δεν το δέχθηκε.

Ο κ. Παπαμιχαήλ δήλωσε μάλιστα ότι είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία να είναι στο Δ.Σ. της ΚΕΝΑΚΑΠ και να διεκδικήσει και την Προεδρία, αλλά αυτό πλέον δεν γίνεται, αφού και να αυτοπροταθεί για ψηφοφορία, αυτή θα γινόταν μόνο μεταξύ των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, οπότε θα υπερίσχυαν οι ψήφοι υπέρ της πρότασης του κ. Σινάνη.

4.Ορισμός μελών Δ.Σ. της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μετεώρων. Πρόεδρος: Γ. Παπανικολάου, Αντιπρόεδρος: Γ. Θώμος.

5.Ορισμός μελών Δ.Σ. της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μετεώρων. Πρόεδρος: Γ. Παπανικολάου, Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Λύπας.

6.Συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής: Δήμαρχος και επικεφαλής των παρατάξεων του κ. Σινάνη και του κ. Παπαμιχαήλ συμφώνησας, εκτός του κ. Χαντζιάρα που διαφώνησε. Σημειώνεται ότι η εν λόγω επιτροπή είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, και συνεδρίαζε πριν από κάθε συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων με σκοπό να συζητηθούν θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα και να μην παρατείνουν τον χρόνο των συνεδριάσεων. Επειδή στην εν λόγω επιτροπή πρέπει να εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις με τους επικεφαλής τους, είναι άγνωστο αν τελικά θα συγκροτηθεί.

7.Ορισμός εκπροσώπων ΠΑΔΥΘ.

8.Ορισμός εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση του ΔΙΚΤΥΟΥ Δήμων περιοχής ΠΙΝΔΟΥ.

9.Συγκρότηση Επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών

10.Συγκρότηση Επιτροπής καταστροφής αναλώσιμων υλικών του Δήμου.

11.Ορισμός Επιτροπής αυθαίρετης βόσκησης (αρθ. 4 ΝΔ 318/1969).

12.Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση, μίσθωση, εκμίσθωση ή αγορά κινητών και ακινήτων του Δήμου Μετεώρων.

13.Συγκρότηση επιτροπής για την εκτίμηση του μισθώματος δημοτικών ακινήτων.

14.Αίτηση Ταραμπέκη Κων/νου «Γνωμοδότηση για έκδοση απόφασης έγκρισης επέμβασης γεωργικής εκμετάλλευσης δασικού χαρακτήρα έκτασης (στη θέση ΛΕΣΤΑΝΗ της Κοινότητας Κλεινού Δήμου Μετεώρων) κατ’ εφαρμογή των άρθρων 47 & 47Β του ν. 998/79, όπως ισχύει. Θετική γνωμοδότηση.

15.Αίτηση Ταραμπέκη Κων/νου «Γνωμοδότηση για έκδοση απόφασης έγκρισης επέμβασης γεωργικής εκμετάλλευσης δασικού χαρακτήρα έκτασης (στη θέση ΑΜΠΕΛΙΑ (Ε=5070,09τμ) της Κοινότητας Κλεινού Δήμου Μετεώρων) κατ’ εφαρμογή των άρθρων 47 & 47Β του ν. 998/79, όπως ισχύει. Θετική γνωμοδότηση.

16.Αίτηση Ταραμπέκη Κων/νου «Γνωμοδότηση για έκδοση απόφασης έγκρισης επέμβασης γεωργικής εκμετάλλευσης δασικού χαρακτήρα έκτασης (στη θέση ΑΜΠΕΛΙΑ (Ε=5111,11) της Κοινότητας Κλεινού Δήμου Μετεώρων) κατ’ εφαρμογή των άρθρων 47 & 47Β του ν. 998/79, όπως ισχύει. Θετική γνωμοδότηση.

17.Αίτηση Σταμούλω Ζήκου «Γνωμοδότηση για έκδοση απόφασης έγκρισης επέμβασης γεωργικής εκμετάλλευσης δασικού χαρακτήρα έκτασης (στη θέση ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΑ της Κοινότητας Οξύνειας Δήμου Μετεώρων) κατ’ εφαρμογή των άρθρων 47 & 47Β του ν. 998/79, όπως ισχύει. Θετική γνωμοδότηση.

18.Αίτηση Βασιλείου Ζήκου «Γνωμοδότηση για έκδοση απόφασης έγκρισης επέμβασης γεωργικής εκμετάλλευσης δασικού χαρακτήρα έκτασης (στη θέση ΑΓΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ της Κοινότητας Οξύνειας Δήμου Μετεώρων) κατ’ εφαρμογή των άρθρων 47 & 47Β του ν. 998/79, όπως ισχύει. Θετική γνωμοδότηση.

19.Αίτηση Χρήστου Φλόκα «Γνωμοδότηση για έκδοση απόφασης έγκρισης επέμβασης γεωργικής εκμετάλλευσης δασικού χαρακτήρα έκτασης (στην Κοινότητα Οξύνειας Δήμου Μετεώρων) κατ’ εφαρμογή των άρθρων 47 & 47Β του ν. 998/79, όπως ισχύει. Θετική γνωμοδότηση.

20.Αίτηση Γεώργιου Κόττη (παράταση σύμβασης εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στον οικισμό Καλοχωρίου της Κοινότητας Κονισκού του Δήμου Μετεώρων). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

21.Αίτηση Νικολάου Κόττη του Γεωργίου (διακοπή σύμβασης εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στον οικισμό Καλοχωρίου Κοινότητας Κονισκού του Δήμου Μετεώρων). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

22.Έκφραση απόψεων επί των απαγορεύσεων βοσκής στο Συνιδιόκτητο δάσος «Ανθρωπάκος-Μπότα χωράφι» του οικισμού Κερασούλας της Κοινότητας Ασπροκκλησιάς του Δήμου Μετεώρων». Θετική γνωμοδότηση.

23.Αίτηση της ΚΑΡΒΟΥΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ». Μέχρι 21/9. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

24.Αίτηση της Α.ΛΙΤΟΥ –ΓΚΕΚΑΣ ΟΕ περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας». 29/10 Εγκρίθηκε ομόφωνα.

25.Αίτηση της ΑΛΦΑ ΕΡΓΟΣΠΟΡ Α.Ε. για χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας».31/10 Εγκρίθηκε ομόφωνα.

26.Αίτηση Κ/ξιας Εργοκατασκευή Πλιάτσιακας Κων/νος Παπαγεωργίου Παναγιώτης περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων Καλαμπάκας» 20/12 Εγκρίθηκε ομόφωνα.

27.Αίτηση Χατζηγάκη Τεχνική Α.Ε. περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του υποέργου 1 του έργου «Αντικατάσταση και επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Καλαμπάκας» 2-4-2020 Εγκρίθηκε ομόφωνα.

28.Αίτηση της «Α.Ε. Εμφιαλώσεις Μετσόβου» για την παράταση της μίσθωσης και του δικαιώματος εμφιάλωσης και εμπορίας πόσιμου ύδατος από κοινοτική πηγή στην Κοινότητα Κλεινού του Δήμου Μετεώρων κατά 20 χρόνια. Αναβλήθηκε.

29. Αίτηση GJOKA NIKOLETA (παραίτηση μίσθωσης περιπτέρου). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

30.Έγκριση εκμίσθωσης Κυλικείων Σταδίου Καλαμπάκας. Δύο κυλικεία, ένα στο κλειστό γυμναστήριο κι ένα στο γήπεδο. Θα γίνει δημοπρασία. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

31.Αίτηση Μορφωτικού Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» για οικονομική ενίσχυση για τη Γιορτή Κάστανου που θα γίνει 13 Οκτωβρίου με το ποσό των 500 ευρώ. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

32.Αποδοχή χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υλοποίηση της δράσης «Wifi4EU-προώθηση της συνδεσιμότητας του διαδικτύου στις Τοπικές Κοινότητες». Εγκρίθηκε ομόφωνα.

33.Αποδοχή και κατανομή πίστωσης για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων. Εγκρίθηκε ομόφωνα. Ο κ. Χαντζιάρας ζήτηση να μην πληρώνουν τα σχολεία ΔΕΗ και νερό.

34.Αίτημα οργανωτικής επιτροπής μορφωτικών συλλόγων Δήμου Μετεώρων για οικονομική ενίσχυση. 1.600 ευρώ. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

35. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2019. Όπως είπε ο κ. Τούλας, η τροποποίηση γίνεται για να αντιμετωπιστούν κάποια έξοδα. Αφορά το συνολικό ποσό των 120.000 ευρώ. “Θα πορευτούμε με αυτά και με όσα εισπράξουμε από τις ρυθμίσεις οφειλών”, είπε σχετικά ο κ. Αλέκος. Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

36. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

37. Αίτηση Κουτούμπα Χρήστου (μίσθωση του Κοινοτικού Καταστήματος στην Κοινότητα Γερακαρίου του Δήμου Μετεώρων). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

38. Αίτηση Α.Ο. Καλαμπάκας για οικονομική ενίσχυση του πρόσφατου τουρνουά 3Χ3. Εγκρίθηκε ομόφωνα το ποσό των 900 ευρώ.

39.Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη (9 θέσεις) προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. διάρκειας 8 και 9 μηνών με κάλυψη της δαπάνης από την καταβολή αντιτίμου. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

40.Αίτηση Ντόκου Όλγας για μείωση μισθώματος του δημοτικού καταστήματος στην Κοινότητα Πολυθέας). Εγκρίθηκε ομόφωνα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “λέγοντας ότι κατατέθηκαν 404 σελίδες με περιουσιακά στοιχεία.” η ποσότητα των σελίδων δεν αποδεικνύει ότι δηλώθηκαν όλα. Ευτυχώς που δεν μας είπε ο Σινάνης και πόσα κιλά ζύγιζε ο φάκελος.

  2. “3.Ορισμός αντιπροσώπων του Δήμου Μετεώρων στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.” Κ. Σινάνη και τι δεν έλεγες πρωινιάτικα για συναλλαγές κάτω από τραπέζια, και αλισβερίσια για την προεδρία της ΚΕΝΑΚΑΠ! Τελικά τίποτα δεν επαληθεύτηκε. Είμαι περίεργος τι δικαιολογίες θα βρεις. Άψογος ο κύριος Παπαμηχαήλ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Μικροβιολογικό Εργαστήριο «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ» – Καλαμπάκα

Το νέο Μικροβιολογικό Εργαστήριο «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ» λειτουργεί στην Καλαμπάκα υπό τη Διεύθυνση του κ. Νικολάου Παπανικολάου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργαστήρια αναφοράς: Βιοϊατρική Αθηνών / In-Vitro / Βιοφόρµα / Mικροανάλυση. Μικροβιολογικό     Αιματολογικό     Βιοχημικό Ανοσολογικό     Ορμονολογικό     Προγενετικός έλεγχος Ωράριο λειτουργίας: • Δευτέρα: 7:00 - 14:00 και 18:00 - 20:00 • Τρίτη:...

Ιατρείο στην Καλαμπάκα και στην Κηφισιά από τον Ψυχίατρο Χρίστο Χ. Λιάπη

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

Αναστασία Πινιάρα – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Άννα Γίδα – Παιδίατρος – Καλαμπάκα

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

Ψητοπωλείο “Ψηστήρι” στην Καλαμπάκα με πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

«Θαλάσσιος Κόσμος»: Με ένα τηλεφώνημα η παραγγελία σας στο σπίτι σας!

Για την προάσπιση της υγείας όλων μας και για τη δική σας εξυπηρέτηση, το κατάστημα «Θαλάσσιος Κόσμος» στην Καλαμπάκα παραδίδει τις παραγγελίες σας και στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα στο 2432077418! Επιλέξετε από τη μεγάλη διαθέσιμη ποικιλία από κατεψυγμένα ψάρια, λαχανικά και σφολιατοειδή ή νωπά ψάρια, καθώς και από...

HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – METEORA

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΠΠΑΣ: Οικοδομικά Υλικά – Χωματουργικά έργα – Είδη Υγιεινής

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...