Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος.

Ο κ. Γιαγιάκος συνεχάρη τον Δήμαρχο Μετεώρων για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή θητεία. Με τη σειρά του ο κ. Αλέκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την επίσκεψή του και είπε ότι θα έχουν μια καλή και στενή συνεργασία.

Το πρώτο πολύ σημαντικό θέμα της μεταξύ τους συζήτησης ήταν το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Καλαμπάκας στο οποίο το Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετέχει ως φορέας υλοποίησης του έργου.

Όπως είπε ο κ. Αλέκος χθες υπήρξε μια συνάντησή του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Lever η οποία έχει αναλάβει την μελέτη του Open Mall και στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν όλα τα θέματα που εκκρεμούν για το μεγάλο αυτό έργο.

Η επίσκεψη του κ. Γιαγιάκου, είπε ο δήμαρχος Μετεώρων, έρχεται μετά την επίσκεψη του αντιπροσώπου της Lever και αυτό είναι πολύ καλό για να μπορέσουμε να συντονιστούμε και να υλοποιήσουμε ένα σημαντικό έργο για την Καλαμπάκα.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό θέμα που συζητήθηκε στη συνάντηση του κ. Αλέκου και του κ. Γιαγιάκου ήταν και το θέμα του συνεδριακού – εκθεσιακού κέντρου στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Μέτα από αίτημα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου, το Δ.Σ. του Δήμου Μετεώρων είχε εγκρίνει την εκχώρηση έκτασης 30 στρεμμάτων στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων της Δ.Ε. Βασιλικής για την κατασκευή ενός εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου.

Η δημιουργία ενός σύγχρονου εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου στην περιοχή των Μετεώρων, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιαγιάκου, θα συμβάλλει αδιαμφισβήτητα στην προώθηση του τουρισμού και των παραγόμενων προϊόντων, βάζοντας σε αναπτυξιακή τροχιά την περιοχή μας αλλά και τη Θεσσαλία γενικότερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ