Συνάντησε τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Χασίων ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας των Χασίων συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κτήριο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Μύκανη ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Χασιώτης Αντιδήμαρχος Α΄ Τομέα Γιώργος Παπανικολάου, καθώς και οι Πρόεδροι Αγιοφύλλου Ζήσης Καραγιάννης, Αγναντιάς Βασίλης Κυρίτσης, Ασπροκκλησιάς Νίκος Μόκας, Αχλαδέας Γιάννης Γκουργκούλιας, Γάβρου Παναγιώτης Τζιλίνης, Κακοπλευρίου Γιώργος Τσικέλης, Οξύνειας Δημήτρης Τσιλίκης και Σκεπαρίου Χρήστος Ταρατόρας.

Ο κ. Αλέκος τόνισε ότι ξεκινά της συναντήσεις με τους Προέδρους των χωριών από τη Δημοτική Ενότητα των Χασίων και θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις με όλους των Προέδρους των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα της συνεργασίας Προέδρων και Δημάρχων, για να υπάρξουν το ταχύτερο δυνατό θετικά αποτελέσματα για τους δημότες.

Ο κ. Αλέκος τόνισε ότι το γραφείο του θα είναι ανοικτό για τους Προέδρους, όπως θα είναι και για τους δημότες, και επανέλαβε ότι οι Πρόεδροι θα τυγχάνουν από τον ίδιο και τους Αντιδημάρχους ιδιαίτερης αντιμετώπισης κατά προτεραιότητα, όταν κάποιος παλαιός Πρόεδρος ανέφερε ότι δεν τύχαιναν καλής αντιμετώπισης μέχρι και πρόσφατα.

Είπε επίσης ότι ήδη έχει καταγράψει ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα με την Ύδρευση και τις Παιδικές Χαρές στα χωριά, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι σε κάποιες παιδικές χαρές διαπίστωσε «πολλά χάλια», κάτι πυο απέδωσε στο ότι πρόκειται για προμήθεια παιδικών χαρών και όχι για έργο, και άρα δεν υπάρχει επιβλέπων μηχανικός. Ωστόσο, παρατήρησε και ότι δεν υπήρχε η ανάλογη παρακολούθηση των παιδικών χαρών από την απερχόμενη δημοτική Αρχή.

Δεν παρέλειψε όμως να τονίσει ότι χάρη στην απερχόμενη δημοτική Αρχή ο Δήμος αποκτά σύντομα έξι μονίμους οδηγούς (μαζί με δύο καθαρίστριες κι έναν ηλεκτρολόγο), κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά τον Δήμο Μετεώρων στο εξής.

«Θέλω τη συνεργασία σας και να είστε δίπλα στον δημότη για θέματα καθημερινότητας, για να αντιληφθούν όλοι οι δημότες ότι πλέον κάτι άλλαξε στον Δήμο μας», κατέληξε στην πρώτη τοποθέτησή του ο κ. Αλέκος.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι Πρόεδροι, και όλοι ανέφεραν ως κύριο πρόβλημα την Ύδρευση, ενώ τα υπόλοιπα θέματα που αναφέρθηκαν ήταν η αγροτική οδοποιία, οι παιδικές χαρές, τα σκουπίδια στα ρέματα, οι αποχιονισμοί που θα χρειαστούν τον χειμώνα κ.ά.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα άλλα θέματα ειδικά για κάθε χωριό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ