Νέος πρύτανης στο Α.Π.Θ. ο Κρανιώτης καθηγητής Κτηνιατρικής Νίκος Παπαΐωάννου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, που έλκει την καταγωγή του από την Κρανιά Ασπροποτάμου, Νίκος Παπαϊωάννου, είναι ο νέος πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η πανεπιστημιακή κοινότητα, εκλέγοντάς με σήμερα πρύτανη στο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο νεοεκλεγείς πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), καθηγητής Κτηνιατρικής, Νίκος Παπαϊωάννου.

«Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς όλες και όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσω ότι δε θα διαψεύσω τις προσδοκίες τους. Θα παραμείνω ο συνάδελφος που γνώρισαν όλη αυτή την περίοδο, γιατί πιστεύω σε μια ανοιχτή πρυτανεία και μια πρυτανεία που να ακούει. Συγχαίρω τον ανθυποψήφιο μου κύριο Λαόπουλο για το επίπεδο της αντιπαράθεσης που είχαμε και καλώ όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να δώσουμε μαζί τη μάχη για το πανεπιστήμιο», ανέφερε ο κ.Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου έλαβε 54,3% των ψήφων έναντι 45,7% του ανθυποψηφίου του καθηγητή Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών, Θεόδωρου Λαόπουλου.

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών και στο ψηφοδέλτιο των αντιπρυτάνεων. Οι τέσσερις που εκλέγονται με σειρά κατάταξης είναι ο καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας Χαράλαμπος Φείδας, ο καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας Δημήτρης Κωβαίος, ο καθηγητής του Τμήματος Χημείας Ανδρέας Γιαννακουδάκης και ο αν. Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Στράτος Στυλιανίδης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαϊωάννου είναι ο δεύτερος Κρανιώτης που εκλέγεται Πρύτανης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αφού πριν από αρκετά χρόνια είχε εκλεγεί ο επίσης Κρανιώτης κ. Κώστας Δεμίρης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θερμά συγχαρητήρια στο φίλο και συγχωριανό Νίκο Παπαιωάννου.
    Καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα , στο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας.
    Αχιλλέας Σιάχος

  2. Για να δουν κάποιοι ότι οι Bλάχοι, και ιδιαίτερα οι Κρανιώτες, βγάζουν και πρυτάνεις. Νίκο Παπαϊωάννου, θερμά συγχαρητήρια.

  3. Πολύ καλά κάνετε και καμαρώνετε. Εγώ θα καμάρωνα αν κατά την διάρκεια της θητείας του απομακρύνονταν οι ναρκομανείς και οι έμποροι από την πανεπιστημιούπολη, και οι μπαχαλάκηδες που ρημάζουν την δημόσια περιουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ