Με μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Χρήστος Σινάνης, είχε πρόσφατα συνάντηση με μέλη της τοπικής επιτροπής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικού Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, προκειμένου να ενημερωθεί για το 19o Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυνομίας, το οποίο θα διεξαχθεί από 10 έως 16 Ιουνίου στο νομό μας, για πρώτη φορά εξ’ ολοκλήρου σε μία περιοχή, καθώς στο παρελθόν η διοργάνωση χωριζόταν σε πόλεις και φάσεις.

Ο κ. Σινάνης ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής για την επιλογή της περιοχής μας και υποσχέθηκε ότι τόσο ο Δήμος Μετεώρων όσο και ο ίδιος προσωπικά, θα σταθούν αρωγοί και θα βοηθήσουν με κάθε τρόπο για την επιτυχή διοργάνωση του πρωταθλήματος, αρκετοί αγώνες του οποίου, θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας.

Η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση αποτελεί ένα ξεχωριστό μαζικό γεγονός για τον τόπο μας, μιας και θα είναι ο πρώτος επαρχιακός νομός που θα διεξαχθεί με τη συγκεκριμένη μορφή. Αρκετοί επισκέπτες (πέρα από τους 200 και πλέον συμμετέχοντες), τουριστική και οικονομική τόνωση σε χαλεπούς καιρούς, αλλά και μια διαφορετική προσέγγιση των αστυνομικών, οι οποίοι θα αφήσουν για λίγο το καθήκον και θα δείξουν πόσο και πως κατέχουν το άθλημα, περνώντας διάφορα κοινωνικά μηνύματα μιας και πέρα από το σοβαρό λειτούργημά τους, έχουν να δείξουν και άλλες πτυχές του ανθρώπινου χαρακτήρα τους.

Η προεργασία για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα μηνύματα να εκφράζουν αισιοδοξία. Πρόσφατα βρέθηκαν στα Τρίκαλα εκπρόσωποι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικού Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Γιώργος Ζάχαρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Κυριαζής .

Οι κ. Ζάχαρης και Κυριαζής είχαν συνάντηση και με τα μέλη της τοπικής Επιτροπής Τρικάλων, η οποία απαρτίζεται από τους κ. Καλαμαρά Κ., Καραλή Β., Κακούσιο Ν., Ευαγγέλου Σπ. και Καραλή Ε., οι οποίοι συνεργάζονται άψογα, ώστε να συμβάλλουν τα μέγιστα, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση.

Δήμος Μετεώρων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ