Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός (ΣΕΠ) με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Κλιμάκιο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων και έδρα την πόλη της Καλαμπάκας, με εισηγητές τους επιχειρηματίες κκ. Φαμίση Σωτήριο, Πρόεδρο της Ένωσης και Νικολογιάννη Σπύρο Οικονομολόγο MSc, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συνεργαστεί με τα σχολικά ιδρύματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών για τα δρώμενα του τουριστικού κλάδου. Καθώς το τουριστικό προϊόν αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για την περιοχή μας και η απασχόληση στον τομέα του τουρισμού παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση κρίθηκε σκόπιμο να προκύψει μία επαφή και συνεργασία με τα σχολικά ιδρύματα. Η εν λόγω δράση ξεκίνησε με τον τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας και το τμήμα Τουρισμού. Πραγματοποιήθηκε μία ενημερωτική προσέγγιση η οποία προκάλεσε το ενδιαφέρον μαθητών και καθηγητών και ολοκληρώθηκε με διάφορες ερωτήσεις και εποικοδομητικό διάλογο.
Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμπάκας, τους καθηγητές όπως επίσης και τους μαθητές για την συνεργασία.
Ευελπιστούμε η θεωρητική προσέγγιση να αποτελέσει εφαλτήριο για επαγγελματική ενεργοποίηση των μαθητών στο μέλλον σε έναν κλάδο με μεγάλη δυναμική τον οποίο χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια και η πολυπολιτισμική διάσταση!

Εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων
Σωτήριος Χρ. Φαμίσης
Σπυρίδων Δημ. Νικολογιάννης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ