“Με ανοιχτά χαρτιά” ο Χρίστος Χ. Λιάπης

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στην εκπομπή του Θανάση Μυλωνά, «Με ανοιχτά χαρτιά» που ήταν αφιερωμένη στους νέους οι οποίοι διεκδικούν την κάθοδό τους στον στίβο της πολιτικής, εμφανίστηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης.
Στο πάνελ ήταν και ο γνωστός Μπασκετμπολίστας της Εθνικής και του Ολυμπιακού Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.
Σε ερώτηση για το τί καινούριο φέρνει η Νέα Δημοκρατία, ο Δρ. Λιάπης απάντησε: «Το καινούριο που φέρνει η Νέα Δημοκρατία είναι ακριβώς αυτή η δύναμη συμμετοχής νέων ανθρώπων που δεν κουβαλούμε τις αμαρτίες του παρελθόντος, δεν έχουμε πίσω μας ούτε μηχανισμούς, ούτε προηγούμενες εμπλοκές με τη διαφθορά της πολιτικής ή με πρακτικές οι οποίες πληγώσανε την κοινωνία, την παράταξη και ευρύτερα τους πολίτες. Ανθρώπων οι οποίοι έχουμε επάγγελμα και δεν διστάσαμε να το ρισκάρουμε, κατερχόμενοι στον στίβο της πολιτικής. Γιατί, πραγματικά, για κάποιον ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος, για κάποιον ο οποίος βιοπορίζεται μέσα από την εργασία του και προσδιορίζεται από αυτήν, η κάθοδος στον στίβο της πολιτικής θέλει γερό στομάχι.»

Δείτε όλη την εκπομπή εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ