Κοπή πίτας με παραδοσιακό γλέντι για τον ιστορικό Χορευτικό Όμιλο “Μετέωρα”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Χορευτικός Όμιλος «Μετέωρα» το μεσημέρι της Κυριακής στο εστιατόριο «Βάκχος» στην Καλαμπάκα, συμπληρώνοντας παράλληλα και τα 32 χρόνια από την ίδρυσή του. Τριάντα δύο χρόνια παρουσίας, δράσης, δημιουργίας, προσφοράς στον Πολιτισμό!

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο του Χορευτικού Ομίλου και ειδικότερα στον δάσκαλό του τον Γιάννη Δήμα, ο οποίος, όπως είπε, είναι αναγνωρισμένος διεθνώς.

Στην ετήσια αυτή εκδήλωση αντάμωσαν, όπως πάντα, τα μέλη, παλιά και νέα, για να γιορτάσουν και να θυμηθούν τις ωραίες, παλιές και πρόσφατες, χορευτικές τους δράσεις, που ξεκίνησαν το 1987 και συνεχίζονται πετυχημένα μέχρι σήμερα.

Η προσφορά τους στο πολιτισμικό γίγνεσθαι της περιοχής Καλαμπάκας αλλά και στο πανελλήνιο είναι πάντα ουσιαστική με στόχο τη διατήρηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας και ταυτόχρονο την προβολή και ανάδειξη του πολιτισμού μας.

Η εκδήλωση, μετά την κοπή της πίτας, συνεχίστηκε με γεύμα και γλέντι παραδοσιακό με τον Μιχάλη Ράπτη και την ορχήστρα του. Ένα γλέντι αναμενόμενο, όπως πάντα πετυχημένο, μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα, με όλα τα μέλη μαζί μια παρέα, ως ζωντανός πυρήνας παραγωγής πολιτισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ