Αρχική ΤΟΠΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δ. Μετεώρων – Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο...

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δ. Μετεώρων – Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Γ. Χαντζιάρα

-

Παρουσιάστηκε σήμερα στην Καλαμπάκα στην εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» μέρος του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δ. Μετεώρων, που όπως είναι γνωστό θα έχει ως επικεφαλής τον Γιώργο Χαντζιάρα.

Το ψηφοδέλτιο μέχρι τώρα έχει ως εξής:

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του συνδυασμού Χαντζιάρας Γεώργιος του Βασιλείου
Πρόεδρος της Ένωσης Ε.Β.Ε Καλαμπάκας-Υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (κατά αλφαβητική σειρά)

Αλεξίου Σωτήριος(Σώτος) του Δημητρίου
Γλύπτης

Βακουφτσή-Γρηγορίου Ιωάννα του Αθανασίου
Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσων

Βάλλας Βάϊος του Γεωργίου
Εργαζόμενος-Μέλος της Επιτροπής Αγώνα

Βάλλας Δημήτρης του Γεωργίου
Κτηνοτρόφος

Βασιλείου Ιωάννης του Μιχαήλ
Συνταξιούχος εμπειροτέχνης-Κτηνοτρόφος

Γρηγορίου Χριστίνα του Νικολάου
Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών-Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων της Ο.Γ.Ε

Ζιάκας Αθανάσιος του Γρηγορίου
Καθηγητής στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας-Εκλεγμένος στην Ομοσπονδία των ΕΒΕ Τρικάλων

Καραλής Ιωάννης του Πολύζου
Ηλεκτρονικός-Ηλεκτρολόγος-Υπάλληλος στο Δήμο Τρικκαίων

Κατσαντώνης Βασίλης του Ευθυμίου
Πρώην υπάλληλος του Δήμου Τρικκαίων

Κεραμίδας Λεωνίδας του Ελευθερίου
Συνταξιούχος καθηγητής Μαθηματικός-Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μετεώρων με τη Λαϊκή Συσπείρωση από το 2015

Κουβάτης Θεόδωρος του Γεωργίου
Ηλεκτρολόγος

Κωτούλα Μαρία του Σπυρίδωνος
Ελέυθερη Επαγγελματίας-Μέλος της Ομάδας Γυναικών Καλαμπάκας της ΟΓΕ

Λουλές Ιωάννης του Γεωργίου
Κτηνοτρόφος

Ντόκος Δημήτρης του Νικολάου
Οικοδόμος

Πανάγου Δήμητρα του Φωτίου
Εργαζόμενη στον Τουρισμό-Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων του βρεφονηπιακού σταθμού Αγ.Βησσαρίωνα-Μέλος του Δ.Σ της Ομάδας Γυναικών Καλαμπάκας της ΟΓΕ

Παπαιωάννου Νικόλαος του Θεοδώρου
Σωφρονιστικός Υπάλληλος

Πλιάτσικας Κωνσταντίνος του Βασιλείου
Ψυκτικός

Πρεμέτης Γεώργιος του Ευθυμίου
Εκπαιδευτικός-Καθηγητής Γαλλικών-Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Καλαμπάκας

Στάμος Κίμων του Κωνσταντίνου
Συνταξιούχος-Πρώην Αυτοκινητιστής

Τσιλίκης Δημήτριος του Μιχαήλ
Υδραυλικός

Τριμίντζιος Ιωάννης του Νικολάου
Εργαζόμενος

Τρέλλη Σωτηρία-Βασιλική(Σίσσυ) του Ανδρέα
Εργαζόμενη

Χαϊταλή-Μποζοβίτη Σωτηρία του Κωνσταντίνου
Βιοτέχνης.

Οι ομιλίες

Την εκδήλωση άνοιξε η Δήμητρα Πανάγου, μέλος της Ομάδας Γυναικών Καλαμπάκας και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μετεώρων.

«Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε στη σημερινή μας εκδήλωση.
Σκοπός της σημερινής μας συνάντησης είναι η παρουσίαση ενός μέρους του συνδιασμού μας, η παρουσίαση των θέσεών μας για την τοπική διοίκηση και ο προγραμματισμός της δράσης μας, ώστε προχωρώντας προς τις εκλογές να δυναμώσουμε το ψηφοδέλτιό μας με νέους ανθρώπους και απ’όλους τους χώρους.

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε και τα νέα πρόσωπα που συμπαρατάχθηκαν μαζί μας από την πρώτη στιγμή, πρόσωπα που βαρέθηκαν την κοροϊδία, που δεν αρκούνται πια να ζούνε με τα βασικά και αποφάσισαν να είναι μαζί μας στον αγώνα με καθαρό μέτωπο, μέσα από τη Λαϊκή Συσπείρωση που πλαισιώνεται από ανθρώπους που τους βρίσκουμε καθημερινά όλο το χρόνο σε χώρους δουλειάς και στο δρόμο με την ανακοίνωση στο χέρι που είναι πάντα εκεί και δεν θυμούνται το λαό και τις ανάγκες του όποτε τους συμφέρει και ιδιαίτερα προεκλογικά», κατέληξε η κ. Πανάγου.

Ακολούθησε απολογισμός της τετραετούς θητείας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων από τον Λεωνίδα Κεραμίδα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κεραμίδας τόνισε ότι παρά τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής του κ. Σινάνη να δείξει ότι η πόλη μας είναι όμορφη, οι άνεργοι πληθαίνουν, οι οικογένειες που λαμβάνουν επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης αυξάνονται και οι κατασχέσεις έρχονται.

«Ο Δήμος δεν είναι μόνο για να φτιάχνει δρόμους και πλατείες, αλλά και για να παίρνει πολιτικές αποφάσεις», τόνισε και αναφέρθηκε στην απόλυση 19 συμβασιούχων με απόφαση του Δημάρχου κ. Σινάνη, δύο ημέρες πριν συμπληρώσουν 24μηνο που θα τους έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσουν τη μονιμοποίησή τους.

Είπε επίσης όι η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι υπέρ της αποδέσμευσης των περιουσιών στην Αδόμητη Ζώνη των Μετεώρων και κατά της ανταλλαγής της «Κωνσταντίου Σχολής».

Η ομιλία Γ. Χαντζιάρα

Σύντροφοι και συντρόφισσες, φίλοι και φίλες,
ξεκινώντας θα μου επιτρέψετε να πω κάτι γιατί αυτή είναι και η πρώτη δημόσια εμφάνισή μου ως υποψήφιου δημάρχου.

Αυτή η απόφαση από το Κόμα μου , το ΚΚΕ έχει ιδιαίτερο βάρος και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Μαζί με τους αγώνες που δώσαμε με την Ενωση των ΕΒΕ, με την εργατική τάξη, μαζί με τους αγρότες, και συνολικά το λαϊκό κίνημα θα δώσουμε τη μάχη και από αυτό το μετερίζι.

Ήδη οι αγρότες δίνουν τη δική τους μάχη αυτές τις μέρες! Εμείς από τούτο το βήμα εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα όσων βρίσκονται στα μπλόκα, προσπαθώντας να αντιπαλέψουν παλιά και νέα μέτρα, που στόχο έχουν την εξαθλίωση και τελικά την εξάλειψη της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας μάλιστα μέτρα τρομοκρατίας και καταστολής με πρωτοφανείς διώξεις αγροτών και στελεχών του αγροτικού κινήματος προσπαθεί να κλείσει στόματα!

Εμείς στέλνουμε το δικό μας μήνυμα:

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η αγροτιά συνεχίζει τον αγώνα της!

Φίλοι και φίλες….
Οι ευθύνες που έχουμε είναι μεγάλες γιατί δεν έχουμε απέναντί μας απλά έναν δήμο ή έναν δήμαρχο.

Η δημοτική αρχή Μετεώρων επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε πει για τον σημερινό ρόλο των δήμων.

Δηλαδή ότι δεν πρόκειται για τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά μιλάμε καθαρά για τοπική διοίκηση στα πλαίσια του κεντρικού αστικού κράτους. Μια τοπική διοίκηση, όργανο και εργαλείο του κράτους, που εξειδικεύει την πολιτική που αντιστρατεύεται τα λαϊκά συμφέροντα σε τοπικό επίπεδο και απορροφά τους όποιους κραδασμούς και τις συνέπειες της αντεργατικής πολιτικής.

Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές στεκόμαστε με ολοκληρωμένες προτάσεις και θέσεις που τις θέτουμε ανοιχτά στο λαό χωρίς μισόλογα και περιστροφές.

Οι θέσεις αυτές, έχουν οικονομικό και πολιτικό κόστος για την εξουσία των επιχειρηματικών ομίλων, γιατί εκθέτουν το πολιτικό προσωπικό τους .

Από την άλλη, δημιουργούν τις προϋποθέσεις και τους συσχετισμούς να πάρει ανάσα ο λαός , να δυναμώσει η πάλη του ,ώστε να δεχτεί πλήγμα το κομματικό δίπολο, που όσο πιο ισχυρό θα στέκεται, τόσο πιο πολύ θα συντρίβει το λαό και τις ανάγκες του..

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα είναι ένας δύσκολος πολιτικός αγώνας.

Θα αναμετρηθούμε με ψηφοδέλτια που εγκλωβίζουν τον κόσμο, με δυνάμεις και τοπικούς παράγοντες που στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική, είτε της κυβέρνησης, είτε της αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων αποχρώσεων.

Βέβαια υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι τις τοπικές εκλογές, οι γενικές πολιτικές εξελίξεις θα έχουν την δικιά τους δυναμική.

Θα επιδρά τόσο η κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας με την πορεία της καπιταλιστικής οικονομίας και ανάπτυξης που θα δυσκολεύει η ζωή των εργαζόμενων, των λαϊκών στρωμάτων, των μικρών αγροτών και κτηνοτρόφων, των μικρών εμπόρων, των ανέργων, των συνταξιούχων, της νεολαίας και των γυναικών της υπαίθρου.

Σύντροφοι και φίλοι,
τα μνημόνια που τελείωσαν,θα είναι εδώ, τα τσακισμένα δικαιώματα, η άγρια φορολογία, οι κατασχέσεις, όλα αυτά που βιώνει στην καθημερινότητα του ο λαός, θα είναι όλα εδώ.

Συν το γεγονός, ότι θα επιδρά επίσης η επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται για τους λαούς από τις αντιθέσεις εντός ευρωπαϊκής ένωσης, τις αντιπαραθέσεις των άλλων μεγάλων ιμπεριαλιστικών κέντρων που μαίνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη και στην περιοχή μας που εδώ έρχεται και κολλάει η στρατηγική της αστικής τάξης της χώρας μας για τη λεγόμενη γεωστρατηγική αναβάθμιση της.

Δεν είναι ζητήματα άσχετα με αυτά που θα συζητήσουμε σήμερα, γιατί πρέπει να αφορούν και τις τοπικές κοινωνίες τέτοια θέματα όπως για παράδειγμα το ζήτημα της βάσης των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ στη Λάρισα.

Είναι σοβαρό και επικίνδυνο θέμα. Η Λάρισα είναι δίπλα μας. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να υπάρχει τέτοιου είδους βάση στο κέντρο μιας χώρας. Τα drοnes πέρα από τις πτήσεις για ανίχνευση και καταγραφή είναι φονικά όπλα.

Η χώρα που θα δεχτεί επίθεση από τέτοια όπλα, θα απαντήσει και θα χτυπήσει εκεί που ξεκινάνε αυτά τα όπλα, δηλαδή την περιοχή μας.

Για το συγκεκριμένο θέμα οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν ασχολήθηκαν ούτε ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης!

Είναι λοιπόν μια ευρεία γκάμα παραγόντων, που θα επιδρούν στη συζήτησή μας με τον κόσμο για τις τοπικές εκλογές.

Σκεφτείτε ότι μπορεί να γίνουν και οι βουλευτικές εκλογές, να προηγηθούν ή να συμπέσουν με τις τοπικές, οπότε αναγκαστικά θα μιλάμε για όλα. Όπως και να έχει, εμείς ως λαϊκή συσπείρωση θα δώσουμε τη μάχη για να αποκαλύψουμε την ουσία και το ρόλο που παίζει τα τελευταία χρόνια η τοπική διοίκηση, στο πέρασμα και στην εξειδίκευση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Σύντροφοι φίλοι και φίλες,
οι επικείμενες εκλογές έχουν ένα ιδιαίτερης σημασίας πολιτικό βάρος.
Από τον <<ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ>> ως τον <<ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ>> και τον <<ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ >> της κυβέρνησης , Δήμοι και Περιφέρειες μετατρέπονται στο μακρύ χέρι κυβερνήσεων που προασπίζουν τα συμφέροντα αυτών που κρατούν τα κλειδιά της οικονομίας σε αυτή την χώρα, των λίγων και ισχυρών των μεγάλων μονοπωλίων της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ,
αυτών που τα συμφέροντά τους δεν συμπίπτουν με αυτά του λαού μας, αυτών που εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Οι μάχες που έχουμε μπροστά μας έχουν μεγάλες απαιτήσεις, γιατί γνωρίζουμε καλά ότι για να πετύχουμε τους στόχους και τις διεκδικήσεις μας, περνάνε μέσα από την συστράτευση παλιών και νέων συναγωνιστών, και την μεταφορά των αγωνιστικών μηνυμάτων σε φίλους και φίλες να συμπαρασταθούν και να συμμετέχουν στο δυνάμωμα του αγώνα με τη Λαϊκή Συσπείρωση .

Το κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι αποτέλεσμα σκέψης και καθαρής συνείδησης, απέναντι στη βαρβαρότητα που βιώνει η κάθε εργατική, αγροτική οικογένεια, η πλειοψηφία της νεολαίας και των γυναικών της περιοχής του Δήμου μας, που υπάρχει από την πολιτική της κυβέρνησης , αλλά και από την πολιτική της έως τώρα Δημοτικής Αρχής, που έχουν στόχο, μόνο την ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Θα πρέπει να δυναμώσουμε το ψηφοδέλτιό μας για να χτυπήσουμε την πολιτική των ακομμάτιστων – απολίτικων, άχρωμων ψηφοδελτίων που υπάρχουν και διεκδικούν την ψήφο σας, που ποτέ τους δεν υπηρέτησαν τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, της αγροτιάς, των ΕΒΕ, δεν υπηρέτησαν τη μονιμότητα των εργαζομένων στο Δήμο μας,
δεν υπηρέτησαν το συμφέρον των συνταξιούχων, δεν διεκδίκησαν Δημόσια Δωρεάν Υγεία-Πρόνοια και ούτε πρόκειτε να το κάνουν!

Στην πρώτη γραμμή μπαίνουν μόνο σε φιέστες διασκέδασης και πανηγυριού.

Το 2019 πρέπει να γίνει χρονιά ενίσχυσης των λαϊκών αγώνων, ενάντια στην πολιτική της Δημοτικής αρχής και της κυβέρνησης που γεννά βάσανα για τον λαό και πλούτη για κεφαλαιοκράτες.

Το 2019 πρέπει να μας βρει ενάντια στο σάπιο σύστημα που παράγει εκμετάλλευση, φτώχεια, πολέμους και προσφυγιά.

Σταθερά και τίμια, όσοι σκέφτονται και αισθάνονται δημοκράτες, αριστεροί και θέλουνε ένα καλύτερο ζωντανό αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, είναι καιρός να γυρίσουν τη πλάτη τους στις παγίδες των ψεύτικων προσδοκιών και της αναμονής και του λιγότερου κακού, που δυστυχώς κάθε φορά γίνεται πιο μεγάλο.

Ας σκεφτούν … Τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει να κάνει τη διαφορά,
που μπορεί να δώσει δύναμη στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης….

ΞΕΚΑΘΑΡΑ – — Είναι η απόφαση τους να συμπορευτούν με τη Λαϊκή Συσπείρωση, και στον Δήμο μας και στην Περιφέρεια.

Οι σύντροφοι, οι συναγωνιστές που ήταν εκλεγμένοι με τη Λαϊκή συσπείρωση σε Περιφέρεια και σε Δήμους της Θεσσαλίας ήταν μπροστά σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, και σε όλη την Θεσσαλία.

Είμαστε κομμάτι του λαού που δυσκολευέται , που αγωνίζεται, είμαστε μέσα στα προβλήματα του.

Συμμετέχουμε, προσπαθούμε να συμβάλουμε στο δυνάμωμα της κοινωνικής συμμαχίας , της εργατικής τάξης.

Με αυτούς είμαστε

Μέσα στους αγώνες του ταξικού εργατικού κινήματος ,του ριζοσπαστικού κινήματος της αγροτιάς και στο δυνάμωμα της οργάνωσης.

Παλεύουμε από τα μικρά καθημερινά πραγματα μέχρι τα πιο μεγάλα.

Εμείς πιστοί με το λαϊκό κίνημα, την εργατική τάξη, θέλουμε να είμαστε με τους πολλούς ,και να δώσουμε τον αγώνα μας από αυτό το μετερίζι. Για αυτό πιστεύουμε ότι η ενίσχυση του ψηφοδελτίου μας ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, μπορεί να ανοίξει δρόμους και να τροποποίησή δεδομένα.

Νέος κόσμος να μπει στη μάχη, παλιοί αγωνιστές που απογοητεύτηκαν να αναθαρρήσουν και να πάρουν δύναμη από τους κατοίκους άλλων Δήμων στην ελλάδα που το πέτυχαν και θα το ξαναπετύχουν με την Λαϊκή Συσπείρωση οι κάτοικοι των Δήμων με συντρόφους κομμουνιστές – Δημάρχους, στους Δήμους της Ικαρίας, στην Πετρούπουλη, στην Καισαριανή, στο Χαϊδάρι και στην Πάτρα.

Δείτε για παράδειγμα τι έχει κάνει ο Πελετίδης στην Πάτρα ,ο κομμουνιστής δήμαρχος.
Εκει όλοι οι ΣΥριζαίοι-Πασοκογενείς, Δημάρ, συνασπίστηκαν για να γλυτώσουν από τον <<κοκκινο κίνδυνο>>.

Γιατί ο Πελετίδης είναι <<θρασής>>,κάνει έργα με ελάχιστο κόστος ,χωρίς εργολάβους, με τις τεχνικές υπηρεσιές, όπως για παράδειγμα η αποκατάσταση των 800 μέτρων της πλάζ , που ένας συμβατικός προυπολογισμός θα απαιτούσε περίπου τις 300 χιλιάδες ευρώ,ολοκληρώθηκε με μόλις 1000 ευρώ..

Άνοιξε θέσεις σε παιδικούς σταθμούς , προσφέρει γεύματα στους μαθητές , μείωσε τα δημοτικά τέλη στα λαΪκά στρώματα και τα αύξησε στους ισχυρούς!

Αυτός είναι ο εχθρός των <<προοδευτικών δυνάμεων >>της Πατρας.

Είναι στο τιμόνι της δημοτικής αρχής αλλά στην ουσία είναι και μια ισχυρή, λαική αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία.(την κυβέρνηση)).

Εμείς ,διεκδικούμε πλήρη κρατική χηματοδότηση που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών του Δήμου μας.

Μειώση των ανταποδοτικών τελών και φόρων , ουσιαστική ελάφρυνση για εργατικα λαικα στρώματα,ανέργους ,μικρομάγαζα,χαμηλοσυνταξιούχους ,και αγρότες.

Προτάσουμε έργα που ικανοποιούν τις λαικές ανάγκες, ιδιαίτερα έργα που έχουν να κάνουν με την αντιπλημμυρική, την αντιπυρική, την αντισεισμική προστασία.

Μέτρα για την Υγεία και γενικότερα την ποιότητα ζωής της εργατικής τάξης. Ατμοσφαιρικά, πράσινο ,νερό ύδρευσης.

Έμπρακτη στήριξη της αγροτιάς. Αγροτική οδοποιία , έργα άρδευσης ,μείωση των τελών.
Καμία ιδιωτικοποίηση άμεση η έμμεση δημοτικών υπηρεσιών, όπως είναι το πράσινο, ο ηλεκτρισμος , το νερό, η καθαριότητα, που βρίσκονται στο στόχαστρο επιχειρηματικών συμφερόντων.

Άμεσες προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού με προτεραιότητα προσλήψεων στις κοινωνικές υπηρεσίες.

Για όλα αυτά φίλες και φίλοι είμαστε εδώ, να σταθούμε δίπλα στο λαό , να τον κάνουμε να πιστέψει στη δύναμη του.

Να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς τους τοπικούς υποστηρικτές αυτης της βάρβαρης πολιτικής, που τα μαγειρεύουν και εμφανίζονται ως δήθεν ανεξάρτητοι.

Το ψηφοδέλτιο μας ,ο συνδιασμός της Λαικής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ είναι το πιο πλατύ ψηφοδέλτιο,.

Γιατί χωράνε όλοι οι άνθρωποι του μόχθου!

Να μη διστάσει κανένας σας! Σας καλούμε σε συστράτευση, να στελεχώσουμε καλύτερα το ψηφοδέλτιο μας με καινούργιο κόσμο, επίσης καλούμε τη νεολαία, τα παιδιά μας να μην φοβηθούν, να έρθουν μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο στη ζωή τους.

Να μην αφήσουμε κανένα χωριό στον αντίπαλο που δεν θα υπάρχει υποψήφιος της Λαικής Συσπείρωσης.

Να προχωρίσουμε από σήμερα , έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας.

Ο λαός να μην ψάχνει κάλπικες διαφορές,αλλά να κάνει τη μεγάλη διαφορά με δυνατή την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Έτσι κι αλλιώς εμείς δεν λειτουργούμε με την λογική της ανάθεσης των πάντων στον επικεφαλής,στηριζόμαστε στη συλλογική δουλειά.

Σε αυτή τη δράση απαιτείται όλοι μας να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για
Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εκλογή περισσότερων Δημάρχων,Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων από την «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι αποκούμπι για τα λαϊκά νοικοκυριά,θα είναι στήριγμα και δύναμη για τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα.

Το πραγματικό δίλλημα και στο δήμο μας είναι:

Δημοτική αρχή υπηρέτης των κυβερνήσεων και του μεγάλου κεφαλαίου ή Δήμαρχος αγωνιστής;

Εύχομαι, λοιπόν καλό αγώνα ,και δύναμη στην προσπάθεια μας προς όφελος των κατοίκων της Περιφέρειας και του Δήμου Καλαμπάκας.

ΌΛΟΙ στη μάχη. Καλή δύναμη.

Την εκδήλωση έκλεισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Τάσος Τσιαπλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...

www.physionatsis.gr

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

ΠΑΠΠΑΣ: Οικοδομικά Υλικά – Χωματουργικά έργα – Είδη Υγιεινής

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – METEORA

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψητοπωλείο “Ψηστήρι” στην Καλαμπάκα με πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

Ανακοίνωση του ΚΔΑΠ “Το Αερόστατο των Μετεώρων” για τις αιτήσεις για εγγραφή σε ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ

▶️ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΔΑΠ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 17/7 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 5/8. ❗️Εάν επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε εμείς να κάνουμε την αίτηση για εσάς εντελώς δωρεάν❗️ Για οποιαδήποτε βοήθεια στην αίτηση ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ: ☎ 24320-77609 📱 6970408234 📧 [email protected] Θα μας βρείτε📍Θ.Οικονόμου 13 ( Πρώην...

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μάκης Καραγιάννης

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...