Ανακοίνωση του ΤΤ Καλαμπάκας του ΣΕΟ για τη συγκέντρωση ειδών και τροφίμων για τους πυρόπληκτους

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

“Να βοηθώ παντού και πάντοτε” Μέρος της Οδηγικής υπόσχεσης!

Είμαι εδώ παρών και ενεργός, όχι στον καναπέ μου όχι στον υπολογιστή και στην τηλεόραση αλλά έξω στους δρόμους όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού με ενήλικες εθελοντές Στελεχη και φίλους του Οδηγισμού από την 1η στιγμή βρίσκονται έξω στους δρόμους και συμπαραστέκονται, βοηθούν, συνδράμουν, προσφέρουν στους συνανθρώπους πυρόπληκτους της Αθήνας από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο .

Άλλοι στην 1η γραμμή σε διάφορα πόστα όπως διανομή τροφίμων , φαρμάκων ρούχων και διαφόρων ειδών ανάγκης πόρτα πόρτα στα σπίτια , άλλοι στα ειδικά διαμορφωμένα από τους Δήμους κέντρα , άλλοι στην συντονιστική των εθελοντικών ομάδων ,άλλοι στις περιπολίες πυρασφάλειας και δασοπροστασίας, άλλη στην κατανομή και αποθήκευση πραγμάτων στα κέντρα και άλλοι από τα μακρινά μέρη της Αθήνας που μάζευαν και έστελναν δέματα αγάπης και ανθρωπιάς στην Αθήνα . Ο κάθε ένας μας με τον δικό του τρόπο πρόσφερε όσο μπόρεσε και θα συνεχίσει να προσφέρει γιατί αυτό έχουμε μάθει σαν Οδηγοί .

Στην συγκεκριμένη στιγμή σας ανακοινώνουμε ότι από το Τοπικό μας Τμήμα σταματάει η συλλογή και αποστολή δεμάτων μέχρι να δωθούν νέες οδηγίες από την ΚΕΔΕ.

Προς το παρόν όλες οι Δομές και οι δήμοι είναι υπερπλήρες σε όλα τα είδη που χρειάζονται, το μόνο που χρειάζεται αυτή την στιγμή είναι ανθρωπιστική βοήθεια σε διάφορα πόστα εκεί .

Για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη θα έχετε ενημέρωση μας.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την σημερινή σας ανταπόκριση!

Για το Τοπικό Τμήμα Καλαμπάκας
Κλητήρης Ηλίας Τοπικός Έφορος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ