Στις 19/07/2018, ημέρα Πέμπτη, πενταμελής ομάδα αποτελούμενη από τους Παπαγεωργίου Χρήστο, Αντιδήμαρχο, Πανάρα Κώστα, κάτοικο Γαύρου, Καραθανάση Γιάννη, κάτοικο Αγ.Δημητρίου, Ράπτη Γεωργία, Μηχανικό του Δήμου, και τον Δ/ντη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, πραγματοποίησε επιτόπια καταγραφή του μονοπατιού Γάβρου – Αγ. Δημητρίου που περιέχεται στη μελέτη «Κέντρο Αναρρίχησης Βράχων Γάβρου – Αγίου Δημητρίου».
Αποτυπώθηκε η πραγματική κατάσταση του μονοπατιού Γάβρου – Αγίου Δημητρίου με σκοπό την επικαιροποίηση της μελέτης που είχε συνταχθεί από το Πανεπιστήμιο Θεσ/κης για λογαριασμό του πρώην Δήμου Χασίων το 2005.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖONΤΑΙ ΑΠΟ 5-6 ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

  2. Κι εκεί που λέμε ότι κάτι επιτέλους ξεκολλάει στον τόπο μας, ότι κάτι φαίνεται να παίρνει μπροστά, εμφανίζονται οι γνωστοί ειδικοί, αυτοί που έχουν πάντα δίκιο, οι παντογνώστες. Και λένε ΟΧΙ σε όλα. Εκτός αν ικανοποιείται το προσωπικό συμφέρον τους. Γι αυτό και έχουν καταντήσει γραφικοί.

  3. Τι κάνεις Γιάννη; _Κουκιά σπέρνω…
    Και κάποιοι -τα καλά και συμφέροντα- να θέλουν πάντα να λένε την τελευταία λέξη…

  4. Κανείς δεν λέει όχι σε όλα. Όχι στην μόστρα άσχετων λέμε. Προσωπικό συμφέρον έχουν μόνο αυτοί που θα βγουν στη ζητιανιά για ψήφια. Είμαι από τους λίγους που αναφερόμουν στην μελέτη και στον πρώην δήμαρχο κύριο Παπαευθυμίου. Γνώστης της μελέτης και της περιοχής. Η δημοτική αρχή δεν ίδρωσε για να εντάξει το έργο στο πρόγραμμα LEADER ήδη κατά καιρούς έχουν χρηματοδοτηθεί και σε άλλες περιοχές παρόμοιες δράσεις. Το αποτέλεσμα δεν έμεινε τίποτα όρθιο οι λόγοι πολλοί. Η δημοτική αρχή έχει την εντύπωση ότι με αυτό το έργο θα στείλει τους αναρριχητές και πεζοπόρους μακριά από τα Μετέωρα. Ο δήμαρχος βρήκε και μελέτη για τα μονοπάτια των Μετεώρων αλλά μούγκα στην στρούγκα. Ό,τι λάμπει δε είναι χρυσός, όπως νομίζουν κάποιοι τύποι …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here