Ομιλητής σε συνέδριο στον Βόλο ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννης Μπουτίνας ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές στο συνέδριο που συνδιοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας με το ΙΕΚ Δήμητρα με θέμα : Η Μαγνησία ως τουριστικός προορισμός – δυνατότητες και εργαλεία , την Τετάρτη 18 Απριλίου στην αίθουσα του Domotel Xenia Volos.

Αφού κήρυξε την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου και χαιρέτισε την πρωτοβουλία των δυο φορέων , μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για την καλύτερη διεξαγωγή αποτελεσμάτων του συνεδρίου , μετά ανέπτυξε το θέμα : Η συμβολή του θεματικού τουρισμού στην ανάπτυξη της Μαγνησίας. Στην ανάπτυξη του θέματος αναλύθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη τα δεδομένα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μαγνησίας, ώστε να προχωρήσει σε δράσεις που ήδη υλοποιούνται και άλλες που σχεδιάζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την προώθηση των προορισμών της Μαγνησίας.

Πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου υπήρξε μια παραγωγική συζήτηση με φορείς κι επιχειρηματίες αλλά και με δημοσιογράφους του Βόλου. Επίσης συναντήθηκε με την κα Διαμαντάκου –Προισταμένη Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού με την οποία συζήτησαν την έναρξη των δράσεων για το έτος Ελληνορωσικής Φιλίας , αφού ήδη η Περιφέρεια Θεσασλίας ετοιμάζεται να αποδεχτεί Σύμφωνο Συνεργασίας από την Περιφέρεια του Κράσνονταρ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ