Παραδόθηκαν 17 νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας – Ένα 4×4 προορίζεται για την Καλαμπάκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Δεκαεπτά νέα ασθενοφόρα παραδόθηκαν και επισήμως χθες Σάββατο στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας σε τελετή που έγινε στη Λάρισα, με τη δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Από αυτά 3 προορίζονται για τον Νομό Καρδίτσας, 3 στον Νομό Τρικάλων, 4 στον Νομό Μαγνησίας και 7 στον Νομό Λάρισας.

Σημαντική θα είναι πλέον η ενίσχυση της δύναμης ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με την παραλαβή των δύο νέων κινητών ιατρικών μονάδων (η μία με εξειδικευμένο εξοπλισμό για νεογνά), ενώ τέσσερα ασθενοφόρα είναι 4×4 και προορίζονται για τις ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα για την Ελασσόνα, το Πήλιο, την Καλαμπάκα και το Μουζάκι, όπου η μορφολογία του εδάφους και οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν το έργο του ΕΚΑΒ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Άννα Βαγενά, Χρήστος Κέλλας, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, καθώς και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας.

Πριν από τους χαιρετισμούς προηγήθηκε αγιασμός και η λιτή εκδήλωση παραλαβής των νέων ασθενοφόρων έκλεισε με μπουφέ για τους επίσημους καλεσμένους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διοικητής του ΕΚΑΒ Κώστα Καρακατσιανόπουλος, οι βουλευτές Λάρισας Άννα Βαγενά, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι δήμαρχοι Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, δημοτικοί σύμβουλοι, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας Νέστωρας Αντωνίου ο διοικητής του ΓΝΣ Λάρισας Δημήτρης Λιόλιος, υπηρεσιακοί παράγοντες και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ