Τα θέματα της συνεδρίασης του Δ.Σ. Καλαμπάκας που εγκρίθηκαν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Άρχισε λίγο μετά τις 7.30 μ.μ. η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας με 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Εγκρίθηκαν από τη διαπαραταξιακή επιτροπή τα εξής θέματα:

-Τροποποίηση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2018 (μειοψήφησε ο Δ. Σακελλαρίου).

-Έγκριση προϋπολογισμού κληροδοτήματος Τ.Κ. Καλλιρρόης έτους 2018.

-Αποδοχή και κατανομή πίστωσης για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων.

-Αποδοχή πίστωσης 2.500,00€ (διάθεση πίστωσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας για πολιτιστικές –κοινωνικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος μας σε συνδιοργάνωση με τη ΠΕΔΘ για το έτος 2018.

-Εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Κρανιάς του Δήμου Καλαμπάκας.

-Έκφραση απόψεων του δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στο πλαίσιο διαχείρισης του Συνιδιόκτητου δάσους «Ανθρωπάκος – Μπότα Χωράφι» περιοχής του οικισμού Κερασούλας της Τ.Κ. Ασπροκκλησιάς του Δήμου Καλαμπάκας, για την περίοδο 2018-2019.

-Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών του Δήμου (μειοψήφησε ο Δ. Σακελλαρίου).

-Εκχώρηση της μελέτης στην κατηγορία 2 «Πράξη εφαρμογής της Πολεοδομικής μελέτης του οικισμού Καστρακίου» από την Κούτσια Μαρία λόγω συνταξιοδοτήσεως στην Μπαρτολόττα Ρόζα.

-Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη προστασίας και διαχείρισης δημοτικού δάσους Αγίας Τριάδας Τ.Κ. Φλαμπουρεσίου , περιόδου 2017 -2026».

-Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη προστασίας και διαχείρισης δημοτικού δάσους Αχελινάδας Τ.Κ. Μαυρελίου , περιόδου 2017 -2026».

-Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη προστασίας και διαχείρισης δημοτικού δάσους Αχλαδέας Τ.Κ. Αχλαδέας, περιόδου 2017 -2026»

-Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη προστασίας και διαχείρισης δημοτικού δάσους Θεοτόκου Τ.Κ. Αχλαδέας, περιόδου 2017 -2026».

-Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη προστασίας και διαχείρισης δημοτικού δάσους Κονισκού Τ.Κ. Κονισκού, περιόδου 2017 -2026»

-Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη προστασίας και διαχείρισης δημοτικού δάσους Λογγά Τ.Κ. Λογγά , περιόδου 2017 -2026»

-Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ορισμένου χρόνου κατηγορίας ΔΕ και ΥΕ ανταποδοτικού χαρακτήρα (μειοψήφησε ο Δ. Σακελλαρίου).

-Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου (μειοψήφησε ο Δ. Σακελλαρίου).

-Αντικατάσταση μελών ΔΕΥΑΚ.

– Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση παλαιού τυροκομείου Θεόπετρας σε κτίριο για κοινωφελή χρήση».

Επίσης, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Καλαμπάκας εγκρίθηκαν δαπάνες 2.800 ευρώ για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου (1.800 ευρώ) και του Πάσχα (1.000 ευρώ). Μειοψήφησε ο Δ. Σακελλαρίου.

Εκτός ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκαν επίσης τα θέματα:

-Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ

-Ορισμός ορκωτού λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του Δήμου Καλαμπάκας για το έτος 2017

-Αντικατάσταση μελών Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας.

Εκτός ημερήσιας διάταξης η κ. Πέρυ Χαρτοπούλου ζήτησε ενημέρωση για δικαστική διαμάχη κτηνοτρόφων της Βλαχάβας, ενώ ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου “Η Στέγη” ζήτησε να ενημερωθεί σύντομα για τις προθέσεις της δημοτικής Αρχής, αναφορικά με τα αδέσποτα που συνεχίζει να  φιλοξενεί “Η Στέγη” παρόλο που έληξε η σύμβαση με τον Δήμο.

 

Αναβλήθηκαν

-Αίτηση Ούρδα Άννας (παράταση σύμβασης μίσθωσης αγροκτήματος)
-Τροποποίηση εγκεκριμένου σχεδίου στη Τ.Κ. Βλαχάβας του Δήμου Καλαμπάκας.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ