ΜΓΟ: Ανακοίνωση για τη σύσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Έπειτα από δημοσίευση προ ολίγων ημερών σχετικά με προκείμενη σύσκεψη στο ΥΠΟΑ οφείλουμε με διαφάνεια να ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

Την περασμένη Τετάρτη 23/8/17 αποδεχτήκαμε πρόσκληση από την Νομαρχιακή Επιτροπή Σύριζα Τρικάλων για μια σύσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με το άκρως σημαντικό ζήτημα του τόπου μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήμασταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σχετικά με την συνάντηση αυτή διότι δεν γνωρίζαμε ούτε την συνολική σύνθεση των στελεχών της συνάντησης (τοπικοί φορείς, υπάλληλοι των υπηρεσιών του ΥΠΟΑ κλπ) αλλά ούτε το θέμα της συζήτησης επακριβώς.

Η αλήθεια είναι ότι λίγη ώρα πριν την σύσκεψη και ακόμη δεν το γνωρίζουμε. Όμως θεωρούμε δεδομένο ότι μία σύσκεψη με την κα Υπουργό, η οποία έχει μεριμνήσει τόσο πολύ για να αποδοθεί μία δίκαιη λύση στο μείζων πρόβλημα του τόπου μας, μόνο καλά μπορεί να αποφέρει.

Από την μεριά μας δεσμευόμαστε ότι δεν θα αποκλίνουμε ούτε χιλιοστό από τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την απόσυρση του Σχεδίου προεδρικού διατάγματος το οποίο με την μορφή που έχει περιορίζει την χρήση της Δημόσιας γης των Μετεώρων, απαγορεύει δραστηριότητες που μόνο θετικά αναδεικνύουν την περιοχή μας και παραδίδει ουσιαστικά την διαχείριση της κληρονομιάς μας σε μια μικρή μερίδα ανθρώπων, ενώ είναι υπόθεση όλων μας.

ΜΓΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ