Ο Σύλλογος Βλαχάβας «Η Παλαιοπαναγιά» έχει τη χαρά να συμμετέχει στην εκπομπή «Αγάπη Τηλεοπτική» της τηλεόρασης TRT το Σάββατο 23 Μαΐου στις 19:00, σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση, τον πολιτισμό και τη μουσική μας κληρονομιά.
Με σεβασμό στις ρίζες και αγάπη για τον τόπο μας, το χορευτικό τμήμα του συλλόγου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς, μεταφέροντας το κέφι, τη ζωντάνια και την αυθεντικότητα της ελληνικής παράδοσης.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και να στηρίξετε την προσπάθεια των χορευτών και των ανθρώπων του συλλόγου μας, σε μια όμορφη τηλεοπτική παρουσία με παρουσιάστρια τη Ντέμη Αγά.
Επίσης ο Σύλλογος ανακοινώνει ότι την Κυριακή 24 Μαΐου 2026 είναι καλεσμένος να συμμετέχει στο 28ο Αντάμωμα Χασίων και τη 2η Γιορτή Προβατίνας στον Άγιο Θεοδόσιο Γάβρου.



















































