Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10/12 θα βρίσκεται στο ιατρείο του στην Καλαμπάκα ο Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος Αθ. Μουσιώλης

Από το ιατρείο του Ενδοκρινολόγου – Διαβητολόγου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡ. ΜΟΥΣΙΩΛΗ, MD, MSC, PhDc, ανακοινώνεται ότι ο ιατρός θα βρίσκεται στο ιατρείο του στην Καλαμπάκα την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

Ο ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 6974667888, 6974301700 και το ιατρείο του βρίσκεται στην οδό Ράμμου 24 στην Καλαμπάκα.

Ο Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος κ. Αθανάσιος Χρ. Μουσιώλης έχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης στην Κλινική Διαβητολογία, είναι Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. και Επιστημονικός Συνεργάτης Π.Γ.Ν. Παπαγεωργίου

Οι παθήσεις που αναλαμβάνει είναι: ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ – ΥΠΕΡΗΧΟΣ – FNA (ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΘΥΡΟΕΙΔΟΥΣ), ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ – ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΕΣ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΜΜΗΝΟΥ ΡΥΣΕΩΣ – ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ, ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΝΟΣΟΙ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΩΝ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΗΒΗΣ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΟΣΤΩΝ, ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ